Mainos

Weekend Festival kiistää aiheuttaneensa ”hävityksen kauhistuksen” hautausmaalla – antoi yhteistyön osoituksena vapaalippuja hautausmaan henkilökunnalle

Helsingissä tänä viikonloppuna järjestettävä Weekend Festival on festivaalin tiedoteen mukaan sujunut tapahtuma-alueella hyvin ilman häiriöitä tai muita mittavia ongelmia.

Weekend Festival kertoo tiedotteessaan, että tapahtumassa on vieraillut kahden ensimmäisen loppuunmyydyn päivän aikana lähes 50 000 kävijää.

Festivaali pahoittelee rakennustöistä aiheutunutta viivästymistä tapahtuman porttien avautumisessa eilen.

– Festivaali haluaa pyytää julkisesti anteeksi tästä aiheutunutta hankaluutta kaikilta jonotuksessa mukana olleilta. Tapahtuman toisena päivänä lauantaina ei ongelmia enää koettu, vaan portit pääsivät avautumaan ajallaan, tiedotteessa todetaan.

"Ei aiheutettu hävityksen kauhistusta hautausmaalla"

Festivaali kiistää tapahtuman vaikuttaneen haitallisesti Hietaniemen hautausmaan toimintaan.

Hietaniemen hautausmaan ylipuutarhuri Ari Pipatti on kertonut muun muassa MTV Uutisille, että moni nuori tuli eilen seuraamaan Weekend Festivalia ilmaiseksi Hietaniemen hautausmaan alueelle. Nuorten käytös aiheutti harmia hautausmaalla.

– Jos asiaan liittyy virvokkeita, ihmisille tulee tarve tyhjentää itseään. Virtsaavia nuoria miehiä ei haluttaisi hautausmaalle, Pipatti kuvaili aiemmin tänään.

Pipatti kertoi, että tarpeita tehtiin ympäri hautausmaata.

Festivaali kiistää omalta osaltaan aiheuttaneensa ongelman.

– Uutisoinnissa on väitetty festivaalin aiheuttaneen jopa ”hävityksen kauhistuksen” hautausmaalle. Lisäksi hautausmaan edustaja on lausunut useissa medioissa muun muassa festivaalin liian vähäisistä järjestysmiesten määrästä, ratsupoliisien paikalle kutsumisesta sekä ”nollatason” tiedonkulusta.

Hautausmaan edustajille vapaalippuja yhteistyön hengessä

Festivaali kertoo tiedotteessaan yrittäneensä parhaansa mukaan olla rakentavassa yhteistyössä hautausmaan edustajien kanssa.

– Weekend Festivalin järjestäjät ovat tapahtuman lähetessä ja sen aikana noudattaneet viimeistä piirtoa myöten kaikkia hautausmaan toiveita ja vaatimuksia ja toteuttaneet kaikki uusimmatkin vaatimukset nopeassa aikataulussa, tiedotteessa todetaan.

Kiitokseksi Weekend Festival on antanut vapaalippuja tapahtumaan hautausmaan edustajille.

– Weekend Festival on antanut ilmaiseksi 30 kolmen päivän vapaalippua hautausmaan edustajalle jaettavaksi hautausmaan ja sitä vastapäätä olevan krematorion henkilöstölle kiitokseksi hyvästä yhteistyöstä ja kaikesta ylimääräisestä vaivasta, jota festivaali on hautausmaalle aiheuttanut.

Weekend Festival jatkuu vielä huomisen.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja