50-vuotias missi kritisoi: Suomalaisnaiset leviävät kolmekymppisinä

50-vuotias Anna Vuorinen on yksi viimevuotisista Miss Plastic -kilpailun finalisteista. Kilpailuun osallistuminen edellytti kauneusleikkausta. Anna vastasi kriteereihin silikonirinnoillaan.

– Minua pyydettiin kilpailuun tutun kautta. Siinä haluttiin osoittaa, että näinkin vanhana voi ihan oikeasti olla hyvässä kunnossa, kunhan itse niin haluaa, kertoo 50-vuotias Anna Vuorinen.

Vuorinen kertoo, että tärkeintä kilpailuihin lähtemisessä oli asenne, tänne mennään.

– Olisin mielestäni ansainnut kunniamaininnan tai kunniaruusun sen vuoksi, että tämän ikäisenä olen laittanut itseni kuntoon ja uskalsin lähteä kilpailemaan.

– Minun ja seuraavan kilpailijan välillä oli 20 vuotta ikäeroa, mutta olin ylpeä itsestäni ja siitä, ettei minulla ollut selluliittia. En olisi lähtenyt mihinkään kauneuskisaan, jos takapuolessa olisi ollut ylimääräistä, toteaa Vuorinen.

"Suomalaisnaiset eivät huolehdi itsestään"

Vuorinen lähtisi uudestaan mukaan kilpailuun, jos häntä pyydettäisiin. Silti nainen ei usko, että häntä ikänsä vuoksi enää otetaan mukaan. Suomessa olisi Vuorisen mukaan kuitenkin tilausta nimenomaan seniori-ikäisten missikilpailuille.

– Olisi todella hyvä, jos kilpailuja olisi, se kannustaisi vanhempia ihmisiä pitämään itsestään enemmän huolta. Ja mikseivät vanhemmat ihmiset saisi leikkiä? Ovathan kauneuskilpailut tavallaan prinsessa-leikkejä.

Anna Vuorinen uskoo, että kilpailuihin löytyisi osallistujia suomalaisnaisista.

– Se vaan on ongelma, että saa koirien ja kissojen kanssa etsiä niitä, jotka ovat kunnossa. Yleensä kun mennään yli 30 vuoden iän, niin levitään joka suuntaan.

Studio55.fi/Siiri L'Ecuyer

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja