Vuotokuvat: Tältä näyttää HTC:n seuraava huippupuhelin

HTC:n seuraavan lippulaivamallin esittelyä on odotettu pitkään, mutta tuoreimpien vuotojen seurauksena yllätykset saattavat jäädä ensi kuussa vähiin. Monista matkapuhelinalaan liittyvistä vuodoistaan tunnettu OnLeaks on viimeisten viikkojen aikana julkaissut lukuisia kuvia tulevasta HTC 10 -lippulaivamallista ja näin ollen puhelimesta tiedetäänlähes kaikki jo tässä vaiheessa.

Näillä näkymin HTC 10 tarjoilee teknisten tietojen osalta Android-lippulaivamalleille tyypillisiä speksejä, sisältäen muun muassa Snapdragon 820 -suorittimen, neljän gigatavun RAM-muistin, 12 megapikselin kameran, USB-C-liitännän ja 5,15-tuumaisen näytön 2560×1440 pikselin resoluutiolla. Huomionarvoista on, että HTC on Samsungin tapaan ottanut kameran pikselimäärässä selvästi takapakkia ja on nyt lähempänä takavuosien UltraPixel-tekniikkaansa.

Ulkomuodon osalta HTC 10 tulee kauppoihin ainakin mustana ja valkoisena versiona, joista kummastakin on vuodettu reilu kasa kuvia. Toisin kuin muut puhelinvalmistajat, HTC on ottanut puhelimessa askeleen kohti kulmikkaampaa muotoilua ja HTC M9:stä tutut pyöristetyt linjat loistavat poissaolollaan.

Alustavien tietojen mukaan HTC tulee julkaisemaan lippulaivamallinsa huhtikuussa kolmena eri muistiversiona, jotka ovat 32, 64 ja 128 gigatavua. Jos viime vuoden hinnoittelukäytäntö pysyy voimassa, alkavat suositushinnat Suomessa 780 eurosta.

Alla muutamia HTC 10:stä hiljattain vuotaneita kuvia.

Lue myös:

    Uusimmat