Paljastus: Samsung Galaxy S7 julki 21. helmikuuta

Samsungin ensimmäiset Galaxy S7 -mallit, viimeisimpien huhujen mukaan Galaxy S7 sekä Galaxy S7 edge, julkistetaan sunnuntaina 21. helmikuuta, jos on uskominen sarjavuotaja Evan Blassia.

Blass julkisti yltä löytyvän kuvan Twitterissä @evleaks-tilillään. Yleensä Blassin paljastukset ovat osuneet oikeaan.

Mobile World Congress -tapahtuma alkaa Barcelonassa maanantaina 22. helmikuuta. Perinteisesti useimmat suuret nimet ovat julkistaneet uutuutensa jo MWC:n aattona sunnuntaina. Tänä vuonna liikkui kuitenkin aiemmin huhuja, joiden mukaan Samsungin julkistustilaisuus olisikin voinut olla päivää aiemmin lauantaina. Näin ei kuitenkaan näyttäisi lopulta olevan.

Samsungin ohella esimerkiksi LG on jo vahvistanut tilaisuutensa olevan myös 21. helmikuuta. Todennäköisesti myös Huawei järjestää oman tilaisuutensa samana päivänä. Sen sijaan esimerkiksi Sony pitää omansa messuosastolaan vasta maanantaiaamuna 22. helmikuuta.

Galaxy S7 -mallistoon odotetaan myös Galaxy S7 edge+ -mallia, mutta sen odotetaan tulevan vasta myöhemmin. Barcelonassa 21. helmikuuta päivänvalon näkisivät siis 5,1 tuuman näytöllä varustettu normaali Galaxy S7 sekä 5,5 tuuman kaarevanäyttöinen Galaxy S7 edge. 11. maaliskuuta on huhuttu uusien Galaxy S7 -mallien myynnin alkamisajankohdaksi.

Huhujen ja vuotojen perusteella Galaxy S7 -kaksikko sisältäisi Galaxy S6 -mallien 16 megapikselin kameran sijaan 12 megapikselin kameran, jossa olisi kiinnitetty huomiota erityisesti hämäräkuvauksen kohetamiseen. Lisäksi Galaxy S6:sta puuttuneet muistikorttipaikka sekä vesitiiviys olisivat palaamassa ominaisuuslistalle ja akkukesto kohentumassa reilusti. Galaxy S7:t olisivat eri markkinoilla tulossa tarjolle Samsungin ja Qualcommin uusimmilla lippulaivajärjestelmäpiireillä ja RAM-muistia niissä olisi neljä gigatavua.

Lue myös:

    Uusimmat