Vuotokuvat: Uudet Samsung Galaxy S7:t eri väreissä

Samsung tulee julkistamaan uudet Galaxy S7 -älypuhelimensa viikon kuluttua sunnuntai-iltana, Barcelonan illassa Mobile World Congressin aattona järjestettävässä omassa Unpacked-tilaisuudessaan.

Viime viikkoina jatkuvasti tiivistyneen vuotokierteen myötä uutuuksista tiedetään kuitenkin ennalta jo lähes kaikki tärkeimmät faktat ja odotuksissa oleva kaksikko – Galaxy S7 sekä kaartuvareunaisella ja näin hieman kookkaammalla näytöllä tuleva Galaxy S7 edge – on nähty myös monissa kuvissa. Nyt sarjavuotaja Evan Blass, Twitterissä @evleaks, on tarjoillut uusimman katraan lehdistökuvia parivaljakostauseissa eri väreissäjo yli viikon ennen virallista julkistusta.

Galaxy-muotokieleen ei ole odotettavissa valtavaa muutosta, mutta edeltävään Galaxy S6:een nähden muodot ovat hieman pehmentymässä ja takakuoren osalta luvassa on myös enemmän kaarevuutta. Aiempien paljastusten mukaan uutuuksien pitäisi olla lisäksi hieman aiempaa paksumpia, mutta monien iloksi tämä mahdollistaisi myös selvästi aiempaa suuremman kapasiteetin akut – Galaxy S7 edgessä olisi jopa 3 600 milliampeeritunnin akku. Hieman suuremman paksuuden myötä kamera ulkonesi muusta puhelimesta takana aiempaa vähemmän.

Kuvissa Galaxy S7 edge nähdään kolmena värivaihtoehtona ja Galaxy S7 kahtena, mutta myös perusmalli voitaneen nähdä lopulta useampana.

Kuten aiemmin olemme useasti kertoneet, tekniseltä osastolta takakamera on kokemassa Galaxy S7:ssä merkittävän uudistuksen. Pikselimäärä on putoamassa 12 megapikseliin, mutta samalla panostetaan monin tavoin erityisesti parempaan hämäräkuvaukseen. Lisäksi muistikorttipaikan ja vedenkestävyyden odotetaan tekevän paluun monien kaivattua niitä S6:eenkin. Tämän lisäksi luonnollisesti järjestelmäpiiri ja yhteysominaisuudet päivitettäisiin vielä tämän hetken kärkiluokkaan.

Näytön osalta uutuuksien pitäisi sisältää jatkuvasti päällä pysyvä näyttötila, Samsungin kielellä Always On Display, joka esittäisi todennäköisesti erilaisia aika- ja ilmoitustietoja.

Galaxy S7 -puhelimia odotetaan myyntiin ensimmäisillä markkinoilla jo 11. maaliskuuta. Tuoreen huhun mukaan ainakin valituissa maissa ennakkotilaajat saisivat kaupan päälle Samsungin Gear VR -virtuaalitodellisuuslaitteen. Koskeeko tämä myös Suomea, varmistuu myöhemmin. Hintojen pitäisi alkaa Galaxy S7:n 699 eurosta ja edgen 799 eurosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja