Vuosien tuskat aiheuttanut jalka piti amputoida – nainen kirjoitti hupaisan jäähyväiskirjeen: "Kyse ei ole minusta, kyse on sinusta"

Jordan Beckwith kärsi yli vuosikymmenen jalkansa aiheuttamista kivuista. Lopulta nainen päätyi amputaatioon – ja päätti hyvästellä jalkateränsä erokirjeellä.

Jordan Beckwith joutui onnettomuuteen vain 13-vuotiaana. Ratsastusonnettomuuden jälkeen Jordan kärsi jatkuvista kivuista oikeassa jalassaan. Amerikkalaisnaisen jalkaa ei yrityksistä huolimatta voitu korjata, joten hän päätyi amputaatioon 27-vuotiaana, kertoo Fox News.

– Noin 1,5 vuotta sitten olin siinä pisteessä, ettei jalka koskaan tullut paremmaksi. Oli vain huonoja päiviä, Jordan sanoo.

"Meidän on aika jatkaa eri teitä"

Hänen jalkansa amputoitiin loppuvuonna 2018. Jordan otti tilanteen hyvin. Hän päätti kirjoittaa jäähyväiset jalalleen, ja tussasikin terveiset jalkateräänsä!

– Kyse ei ole minusta, kyse on sinusta, Jordan vitsaili jalalleen.

– Olen varma, että meillä on ollut joitain hyviä aikoja yhdessä, mutta meidän on aika jatkaa eri teitä. Toivon sinulle kaikkea hyvää.

Jalkaan oli piirretty myös sakset, jotka ohjeistivat leikkaamaan jalkaterän pois. Myös Jordanin perhe ja ystävät kirjoittivat jalkaan "eroviestejä".

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Olen varma, että olit jossain vaiheessa mukava... En tule kaipaamaan sinua, Jordanin äiti kirjoitti.

Jordan on päätökseensä tyytyväinen

Nyt Jordan on tyytyväinen. Hän on jo saanut jalkaproteesin ja toivoo, että voi vielä elvyttää vanhan juoksuharrastuksensa.

– Olen todella iloinen siitä, että päätin näin, Jordan kommentoi.

Muutkin samaistuneet ongelmaan

Hän jakaa nyt videoita toipumisestaan YouTube-kanavallaan. Kun Jordanin tarina alkoi levitä alkuvuonna 2019, hän sai runsaasti viestejä muilta samassa tilanteessa olevilta.

– Kun aloitin tämän matkan, ajattelin rehellisesti, että olin lääketieteellisesti hyvin uniikki tapaus. En ajatellut, että kenenkään muun pitäisi tehdä päätöstä amputaatiosta sen sijaan, että valitsisi elämän jatkuvan kivun kanssa. En ole koskaan ollut niin väärässä, hän kuvailee Facebookissa.

Hän toivookin, että jakamalla tarinaansa hän voisi auttaa muita kärsiviä.

Lue myös:

    Uusimmat