Vuosien ajan riidelleet Katy Perry ja Taylor Swift saattavat olla läheisempiä kuin uskoivatkaan – tutkimus osoitti tähtien olevan ilmeisesti serkkuja

Fanin tekemä sukupuututkimus osoitti Katy Perryn ja Taylor Swiftin olevan ilmeisesti serkkuja keskenään.

Musiikkimaailmassa on melko yleistä, että kuuluisilla artisteilla saattaa nousta keskenään toisinaan tunteet pintaan, eivätkä kaikki samalla alalla kilpailevat ole keskenään ylimpiä ystävyksiä. Tällainen kaksikko on esimerkiksi tunnetusti poptähdet Katy Perry ja Taylor Swift.

Vielä kymmenisen vuotta sitten laulajat olivat ystäviä keskenään ja heidän nähtiin usein hengailevan yhdessä muun muassa erilaisissa palkintogaaloissa, kertoo BBC. Vuonna 2009 Swift julkaisi myös Twitter-tilillään Perrya ylistävän päivityksen, johon Perry vastasi puolestaan vuolaasti Swiftiä ylistäen. Kaksikko myös esiintyi yhdessä samoihin aikoihin. 

2010-luvun alkupuolella asiat kuitenkin alkoivat muuttua. Ensin Swift huhutusti deittaili muusikko John Mayeria, ja muutama vuosi myöhemmin myös Perry lähentyi itse Mayerin kanssa. Tämä saattoi olla alkua kahden laulajattaren keskeiselle "biiffille". 

Vuonna 2014 Swift palkkasi listoilleen kolme tanssijaa, jotka olivat työskennelleet Perrylle. Muutamaa kuukautta myöhemmin Perry itse oli suuntaamassa niin ikään kiertueelle, ja samaisten tanssijoiden kerrotaan lähestyneen Perrya tiedustellen, voisivatko he liittyä kiertueen kaartiin – tarkoittaen sitä, että he joutuisivat hylkäämään puolestaan Swiftin. Näin ilmeisesti todella myös tapahtui.

Samana vuonna Swift julkaisi viidennen albuminsa, jolta löytyy kappale nimeltään Bad Blood. Rolling Stone -lehden haastattelussa Swift kertoi kappaleen kertovan toisesta naispuolisesta poptähdestä, joka teki Swiftin mukaan hänelle jotain "niin kammottavaa", että se teki heistä "suorastaan vihollisia". 

– Hän yritti käytännössä sabotoida koko stadionkiertueeni. Hän yritti palkata joukon ihmisiä listoiltani.

Tämä on perusta kaksikon väliselle vihanpidolle, joka on jatkunut tähän päivään asti eri muodoissa. Hiljattain Billboard kuitenkin uutisoi, että laulajat saattavat kuitenkin olla läheisempiä kuin luulivatkaan – geneettisesti. Swift ja Perry saattavat nimittäin olla serkkuja. 

Perry oli tovi sitten radiojuontaja Sian Welbyn haastateltavana, joka esitti laulajalle pitkään spekuloidun faniteorian siitä, että Perry ja Swift saattaisivat olla serkkuja keskenään. 

– No, me ainakin tappelemme kuin serkut, Perry vitsaili ennen kuin totesi, ettei teoriassa olisi kuitenkaan perää. 

Laulaja sai kuitenkin yllättyä totisesti kuullessaan Welbylta, että eräs fani oli selvittänyt asiaa perinpohjin ja ilmeisesti koonnut sekä Perryn että Swiftin sukupuut laaja-alaisesti My Heritage -sivustolla, löytäen näistä selkeitä yhteyksiä toisiinsa. 

– Vau, aion kysyä häneltä pitääkö tämä paikkansa, tai että pitäisikö meidän tehdä vaikka verikokeet yhdessä, Perry kommentoi yllättyneenä saamaansa tietoa. 

Swift ei ole toistaiseksi kommentoinut asiaa. Kaksikon oletettu sovinnonele nähtiin vuonna 2019, kun Perry esiintyi Swiftin musiikkivideolla You Need To Calm Down, mutta Perryn puheista päätellen hänen ja Swiftin välillä on edelleen jonkinlaista kitkaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja