Vuosi sitten toisensa Love Island Suomessa tavanneet Reetu ja Vanessa viettävät vuosipäivää: "Terkut vaan epäilijöille, joiden mukaan feikattiin kaikki"

0:36
Love Island Reetu ja Vanessa herkistelevät ennen suurta riitaa.

Pariskunnan välinen kemia ei tyrehtynyt kameravalojen sammuttua. 

Viime syksynä nähtiin, kun Love Island Suomi -ohjelmassa mukana olleet Reetu ja Vanessa rakastuivat toisiinsa. Pariskunnan välinen kemia ei tyrehtynyt kameravalojen sammuttua, vaan he ovat edelleen yhdessä. 

Pariskunta muisteleekin nyt Instagram-tileillään sitä, miten he tasan vuosi sitten (22.9.) päätyivät siihen ratkaisuun, että alkavat seurustella virallisesti.

– Tänään, tasan vuosi sitten, me pidettiin  Reetun  kanssa ehkä maailman oudoin ja cringein keskustelu ”meistä”. Päätettiin että nyt seurustellaan virallisesti ja alettiin suunnittelemaan tulevaisuutta yhdessä, Vanessa aloittaa kirjoituksensa. 

Vanessa kertoo rakastuneensa Reetuun oitis. 

 –Rakastuin jo paljon ennen meidän keskustelua, en vaan kehdannut sitä sanoa ääneen koska ajattelin että oli jotenki noloa miten nopeasti retkahdin. Reetun kanssa mulla oli alusta asti tosi rakastettu ja turvallinen olo. Hän sai mut nauramaan ja kyllä välillä itkemäänkin, hän kirjoittaa. 

Vanessa toteaa kuluneen vuoden olleen hänen elämänsä parasta aikaa, vaikka vastoinkäymisiäkin on ollut. 

– On ollut aivan upeita hetkiä ja välillä pelkään onko tämä liian hyvää ollakseen totta. Välillä taas on tuntunut siltä että haluun paiskoa niin monta ovea kuin vaan löydän, Vanessa kirjoittaa.

Reetu julkaisi Instagram-tilillään kuvakollaasin pariskunnan yhteisistä hetkistä. Samassa hän lähettää terveiset epäilijöille. 

– Terkut vaan kaikille epäilijöille joiden mukaan feikattiin kaikki, eikä tulla normi elämässä selviimään 2 viikkoa pidemmälle, hän viestittää. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja