Vuodenvaihteen ja loppiaisen viihdepoiminnat

Virittäydy uuden vuoden ja loppiaisen tunnelmiin MTV3 Leffa, CANAL+ ja KinoTV -kanavien seurassa.

Tilaa parhaat sarjat kotiisi PlusTV:ltä täältä!

Vuodenvaihde ja loppiainen vietetään MTV3 Leffa, CANAL+ ja KinoTV -kanavilla viihdyttävien elokuvien ja sarjojen parissa. Ohjelmistoista löytyy niin klassikkoelokuvia, kuin tuoreempaakin tarjontaa vaativaan makuun.

MTV3 Leffa

Viimeinen kesä perjantaina 31.12. klo 20.00

Ruotsalainen nuorisoelokuva kertoo tytöstä ja kahdesta teinipojasta, jotka viettävät kesän Gotlannissa ja oppivat elämän monimuotoisuutta rakkauden, seksin ja mustasukkaisuuden muodossa. Tämä kesä muuttaa heidän elämänsä.

Vaarallinen McCoy perjantaina 31.12. klo 21.40

Tyylikäs trilleri, jonka kissamaisella ketteryydellä varustettu päähenkilö Karen vapautuu vankilasta ja joutuu kiristyksen uhrina takaisin hommiin. Russell Mulcahyn ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Kim Basinger, Val Kilmer, Terence Stamp, Gailard Sartain ja Zack English.

Jerry Maguire – elämä on peliä lauantaina 01.01. klo 20.00

Oscar-palkittu lämminhenkinen draama kertoo Tom Cruisen esittämästä urheiluagentista Jerry Maguiresta, joka saa tarpeekseen urheilubisneksen raadollisuudesta. Mies kirjoittaa suorasukaiset ajatuksensa muistioon, joka leviää myös yrityksen johtoon. Radikaalien mielipiteidensä johdosta Maguire saa potkut, mutta perustaa oman yrityksensä. Pääosissa nähdään Cruisen lisäksi Cuba Gooding Jr., Renée Zellweger, Kelly Preston ja Jerry O'Connell.

Monty Pythonin hullu maailma sunnuntaina 02.01. klo 11.00

Monty Pythonin mielipuolisen hauska elokuva kertoo kuningas Arthurista ja hänen Pyöreän Pöydän ritareistaan etsimässä Graalin maljaa. Pääosia tähdittävät Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones ja Michael Palin.

Pieni suklaapuoti torstaina 06.01. klo 20.00

Tunteikkaassa draamaelokuvassa pienen ranskalaisen kylän hiljainen elämä saa uutta väriä, kun kylään muuttava eloisa nuori nainen tyttärineen avaa aukiolle pienen suklaakaupan. Kaavoihin kangistunut pormestari on kauhuissaan kuullessaan, että moinen aistillisia iloja tarjoava liike avaa ovensa juuri pääsiäispaaston alkaessa. Elokuvan pääosissa nähdään muun muassa Juliette Binoche, Judi Dench, Alfred Molina, Lena Olin, Johnny Depp ja Carrie-Anne Moss.

CANAL+

Ullakkojengi perjantaina 31.12. klo 20.30

Viisi lasta kokee elämänsä kreiseimmän kesäloman, kun heidän kesämökilleen saapuu lauma vihreitä avaruusasukkaita. Ullakkojengi on viihdyttävä seikkailukomedia Wallace ja Gromit: Kanin kirous -elokuvan tekijöiltä.

Wallander: Perintö sunnuntaina 2.1. klo 22.00

Kun Brädan tuoremehuasemalla järjestetään yrityspäivälliset, aseman toimitusjohtaja Manfred Stjärne murhataan. Haluaako joku kilpailija tuhota Brädan maineen, vai ovatko motiivit henkilökohtaisia?

KinoTV

Huijareitten paratiisi perjantaina 31.12. klo 21.00

Hollywoodin huippukoomikkojen tähdittämässä elokuvassa tavoitellaan suuria seteleitä. Monte Carloon sijoittuvan komediaelokuvan tapahtumat pääsevät liikkeelle, kun varakas Madam Van Doughan löydetään murhattuna. Eugene Levyn ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään James Belushi, John Candy, Cybill Shepard ja Sean Young.

Pelon ote lauantaina 1.1. klo 21.00

Vaimonsa kanssa Pittsburgin lähistöllä sijaitsevaan pikkukaupunkiin saapunut japanilainen liikemies löytyy kuolleena. Pääepäiltyjä miehen murhaan on useita, ja jokaisella heistä on oma tarina kerrottavanaan. Trillerin pääosissa nähdään Hiroaki Murakami, Bridget Fonda, Jeff Fahey, J.T.Walsh ja John Randolph.

Dexterin kolmoskauden maratonlähetys sunnuntaina 2.1. klo 10.00

Jo viisi kautta pyörinyt suosikkisarja Dexter kertoo Miamissa asustelevasta Dexter Morganista, joka päivätyönään toimii väkivaltarikosten rikospaikoilla veriroisketutkijana. Dexterillä on kuitenkin salaisuus; mies on nimittäin sarjamurhaaja. Uhrinsa tämä kiehtova hahmo valikoi tarkkaan murhaten ainoastaan muita tappoon syyllistyneitä.

Sateen jälkeen torstaina 6.1. klo 21.00

Sotilas Steph palaa armeijasta kotiin, jossa löytää naisensa sängystä toisen miehen kanssa. Ainekset Etelä-Afrikkaan sijoittuvaan kolmiodraamaan ovat valmiit. Ross Kettlen ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään muun muassa Paul Bettany, Louise Lombard ja Ariyon Bakare.

Parhaat elokuvat ja sarjat saat helposti ja nopeasti tilattua ruudullesi PlusTV:n kautta. Katso tarjous PlusTV:ltä.

Tämän artikkelin tarjoaa:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat