Vuoden kaunein sormus ja hääpuku: Näyttävää romantiikkaa

Romanttinen Eden-sormus ja Ostavia-pitsiunelma löysivät tiensä suomalaisten sydämiin.

Millainen hääpuku on ylitse muiden? Kuinka sädehtivä on upein sormus? Häät-lehden järjestämässä yleisöäänestyksessä etsittiin kauneinta sormusta ja hääpukua vuodelle 2014.

Morsiusparit, kaasot, bestmanit ja muut häistä kiinnostuneet suomalaiset pääsivät kertomaan mielipiteensä uusimmista häätrendiestä ja valitsemaan mielestään inspiroivimmat luomukset. Voittoisat ehdokkaat olivat romanttisia ja kauniin yksityiskohtaisia, eikä niistä puuttunut näyttävyyttä.

Vuoden kaunein sormus

Vuoden kaunein sormus 2013 -kilpailun voittajaksi äänestettiin korusuunnittelija Carina Blomqvistin sormus "Eden". Viime vuonna Vuoden kultasepäksi valittu Blomqvist sai idean voittosormukseensa jo aiemmin suunnittelemastaan koruteemasta.

– Eden-mallisto oli jo olemassa, mutta ystävän kehotuksesta kiteytin teeman sormukseksi, kertoo Blomqvist ja luonnehtii sormustaan runsaan romanttiseksi. Ornamentit ja kukat ovat aina inspiroineet häntä suunnittelutyössä. Keltakultainen sormus on leveä, keskellä pujottelee viiniköynnös-kuvio ja reunoissa kimaltelee 50 pientä timanttia.

– Sormus on ehdottomasti minun näköiseni. Siinä on romantiikkaa, mutta myös sopivasti näyttävyyttä ja bling-blingiä, naurahtaa Blomqvist.

Vuoden kaunein sormus -kilpailussa esiraati valitsi sormukset yleisöäänestykseen. Esiraatiin kuuluivat tänä vuonna Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki, hääbloggaaja Hanna Kankkio, muotisuunnittelija Teemu Muurimäki, muoti- ja tyylikonsultti Leena Sarvi ja Messukeskuksen tiedottaja Antti Karjunen. Yleisöäänestys järjestettiin osoitteessa häät.fi kesä-elokuun välisenä aikana.

Vuoden kaunein hääpuku

Kaunein Hääpuku 2014 -äänestyksen hääpuku Octavia, joka tulee maailmankuulusta espanjalaisesta Pronovias-mallistosta. Naisellinen ja romanttinen puku ihastuttaa hulppealla helmallaan ja pitsisellä yläosallaan.

– Pronoviaksen hääpukukokoelma vuodelle 2014 on sanoinkuvaamattoman kaunis ja monipuolinen. Uskon että voittajapuvun runsas tyllihelma ja kauniit yksityiskohdat puhuttelivat äänestäjiä, miettii Susanna Hannén-Isoaho Morsiuspukuliike Josefiinasta, joka ilmoitti puvun kilpailuun.


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat