Mainos

Vuf! Nämä koirakaverit testaavat Friskies Nutri Soft -tuotteita

Purina tarjosi sadalle innokkaalle koiranomistajalle tai -ystävälle mahdollisuuden testata uutta Friskies Nutri Soft -täysravintoa. Lue, miten testiryhmään valitut perustelivat, miksi juuri heidät ja ennen kaikkea heidän koiransa tulisi päästä testiryhmään mukaan.

Purina etsi 100 innokasta testaajaa testaamaan uutta Friskies Nutri Soft -täysravintoa, joka sopii myös koiran palkitsemiseen makupalan muodossa.

FRISKIES Nutri Soft on 100-prosenttinen tasapainoinen täysravinto, joka koostuu herkullisista naudanlihaa sisältävistä pehmeistä pelleteistä.

Jokainen pala sisältää korkealuokkaista proteiinia, joka auttaa ylläpitämään lihasmassaa ja ihannepainoa, A-vitamiinia ja sinkkiä, jotka auttavat suojaamaan ihoa ja turkkia sekä 100-prosenttisista välttämättömistä vitamiineista ja mineraaleista joita koira tarvitsee elääkseen pitkään ja terveenä.

Liity sinäkin Purinan postituslistalleja vastaanota ilmaisia näytepakkauksia uutuustuotteista!

Muun muassa näillä perusteilla testiryhmään haettiin:

"Koiramme (Dogo Argentino) on iso (45 kg) ja liikumme päivittäin paljon. Jos koiramme ei saa päivittäisestä ruoka-annoksestaan tarpeeksi ravintoa niin sen kyllä huomaa, jääkaapin edessä seisoo inisevä "peto" joka seuraa jokaista jääkaapilla kävijää ja katselee ohi kulkevaa voileipää kuola valuen. Kun koiran ruokakupissa oleva ruoka on tarpeeksi ravitsevaa, ei koira kuolaa jokaista leipäpalaa. Herkuiksi laskettavat ruoat ovat sitten toinen juttu (veripalttu)."

"Kultsupoikani Soni ja minä olemme parivaljakko vailla vertaa. Nykyisin elelemme pääsääntöisesti kahden ja nautimme olostamme! Soni on ehkä hieman lellitty, mutta ruualla ei meillä liiemmin ole mässäilty. Toisaalta Sonin makuun eivät mitkään kalliit, liian erikoiset makupalat olekaan, Friskies on ainoa ruoka, jota se oikeastaan suostuu edes syömään... mamman makaroonilaatikon lisäksi. Olemme uteliaita, kokeilunhaluisiakin (tietyissä rajoissa) ja ennen kaikkea innokkaita osallistujia!"

"Jackrusselinterrierimme, joka muistuttaa sähköjänistä, on meille äärimmäisen rakas ja haluaisimme palkita häntä uudella herkkuruoalla. Hän on niin perso kaikelle ruoalle, että mielellämme testaisimme uusia makuja ja jakaisimme niitä kavereillekin. Kaikki uudet temput on helppo opettaa ja oppia makupalojen avulla ja vanhat jo opitut temput naurattavat meitä päivittäin. Lisäksi olemme muuttamassa ja uudet tontinrajat on vielä opittava."

"Nalle borderterrierrimme on todellinen mahtikoira, joka välittömästi ilmaisee mielipiteensä asiasta kuin asiasta. Ja omistaja muistuttaa tietenkin koiraansa eli mielipiteet ovat saatavilla asiasta kuin asiasta."

"Meillä asuu hyvin vilkas ja energinen 2-vuotias Irma. Hän on rodultaan labbis ja hänen kanssa harrastamme monenlaista ja makupaloja kuluu. Niin emännällä kuin koiralla on on tarkat prioriteetit makupalojen suhteen. Irma pitää maukkaista ja pureskeltavista ja emäntä sopivan kokoisista paloista käteen, jotta mukana ei mene vahingossa myös kouluttajan sormet..."

"Toinen koirani tarvitsee palkkioita, sillä ohitukset ovat sille haasteellisia. Lisäksi sen iho on kuiva varsinkin pakkasilla, joten ihoa ja turkkia hoitava palkka olisi ihan loistojuttu!"

"Pieni Xena-tyttö (coton de tulear) tuli minulle pari vuotta sitten onnekkaiden sattumien kautta ja Xena löysi ensimmäistä kertaa elämässään rakastavan, loppuelämän kodin. En edes jaksa käsittää, miksi noin ihana koira on lyhyehkön elämänsä aikana joutunut jopa kolme kertaa vaihtamaan kotia! Mutta asiaan: Xena on pienestä koostaan huolimatta erittäin perso kaikelle syötävälle, mutta varsinkin herkuille ja söisi varmasti niin paljon, kuin sille vain syömistä annettaisiin. Olen pyrkinyt siihen, ettei koirani tarvitsisi syödä jatkuvasti samoja ruokia/herkkuja ja siksi olenkin erittäin kiinnostunut kaikista uutuuksista, koirastani puhumattakaan."

"Wili on Tallinnan kaduilta pelastettu koira, joka tuli minulle 3,5kk ikäisenä. Se on ensimmäinen oma koirani. Se kärsi 1,5-vuotiaaseen asti erittäin kovasta eroahdistuksesta ja pelkäsi pimeää. Nykyään se tietää, että palaan aina kotiin ja pimeätäkään se ei enää pelkää. Se on mun paras kaveri ja niin hirmuisen rakas ettei sanat riitä. Se ei ole mikään laiska lattiarätti vaan sen kanssa voi puuhaa vaikka mitä, kun se on energinen ja niin innoissaan aina kaikesta. Olen halunnut tarjota sille parhaan mahdollisen kaikessa, on ollut yksityiskoulutusta, paljon liikuntaa, hyvää ruokaa ja herkkuja aina tarjolla, sillä kukaan ei ansaitse heitteille jättöä tai kylmäveristä hylkäämistä keskelle kadulle – ei eläimet eikä ihmiset.

Artikkelin tarjoaa:PURINA

Kuvat ja teksti: PURINA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja