Mainos

VTT:n mikroelektroniikkakeskus vuoden 1997 rakennushanke

Vuoden 1997 rakennushankkeeksi on valittu Espoon Otaniemessä sijaitseva VTT:n Mikroelektroniikkakeskus. Valtion kiinteistökeskus valitsee tunnustuksen saajaksi sellaisen uudisrakennus- tai korjaushankkeen, jossa esimerkillisellä tavalla toteutuvat julkiselle rakentamiselle asetettavat tavoitteet.

Mikroelektroniikkakeskuksessa tapahtuva mikropiirien ja erilaisten mikroelektronisten komponenttien tutkimus ja kehitys on huipputeknologiaa, joka vaatii onnistuakseen poikkeuksellisia oloja, mm. tärinättömyyttä, tiettyjä ilmanpuhtaus-, lämpötila- ja kosteusoloja sekä puhdastilajärjestelyjä, joita rakennuksessa toteutettu jo rakentamisen aikana. Mittausten mukaan nämä erityisolosuhteet on myös saavutettu.

Vuoden hankkeen lisäksi kiinteistökeskus nimesi viisi erityisen hyvin onnistunutta rakennushanketta. Ne ovat Sallan tulli- ja raja-aseman uudisrakennus, Tieteiden talon peruskorjaus Helsingissä, Turun oikeustalon uudisrakennus, Turun yliopiston päärakennuksen korjaus- ja muutostyö sekä Åbo Akademin Axelia II:n lisärakennus ja muutostyö.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.