Mainos

Volkswagen tarjoaa jopa 10 000 euron hyvitystä uudesta autosta, jos vaihdossa antaa vanhan dieselin

Volkswagen-konsernin merkit ovat ryhtyneet tarjoamaan eri suuruisia hyvityksiä, mikäli asiakas vaihtaa vanhan dieselautonsa uuteen. Volkswagenin varsin avokätinen tarjous koskee Automotive News Europen mukaan tällä hetkellä lähinnä saksalaisia.

Volkswagen ja Audi tarjoavat Saksassa valituista malleistaan jopa 10 000 euron hyvitystä, mikäli asiakas antaa vaihdossa vanhemman dieselauton. Alimmillaan, Volkswagen Upin oston yhteydessä, hyvitys on 2 000 euroa. Seat, Skoda ja Porsche tarjoavat 5 000 euroa valittujen mallien yhteydessä. Porschen hyvitys koskee koko Eurooppaa.

Vanhan dieselauton päästöluokka on oltava Euro 1–4, jotta hyvitykseen on oikeutettu. Euro 4 oli voimassa syyskuuhun 2009.

Volkswagenin myyntijohtaja Jürgen Stackmann ei kertonut tarkkaa arviota, kuinka paljon hyvityskampanja tulee maksamaan yhtiölle, mutta puhui useista miljoonista euroista.

Myös Mercedes-Benz ja BMW tarjoavat 2 000 euron hyvitystä vanhasta dieselautosta luopuville. Hyvityskampanjat ovat osa saksalaisvalmistajien ja maan viranomaisten sopimaa pakettia, jolla tähdätään liikenteen päästöjen vähentämiseen.

***

0:37

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.