Voittoputki ohi! Kovaltshukin oivallus liikaa Jokereille, Datsjuk rankaisi jatkoilla

Jokerien voittoputki jääkiekon KHL:ssä päättyi lauantaina. Sarjan kärkiryhmä SKA Pietari kaatoi helsinkiläisjoukkueen kotijäällään 4-3 Pavel Datsjukin jatkoaikamaalilla.

Jokerien voittoputki oli lähellä saada 16. lukunsa, sillä Antti Pihlström vei vieraat 3-2-johtoon kauden neljännellä osumallaan ajassa 47.41. SKA rynnisti kuitenkin tasoihin kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa, kun tähtipelaaja Ilja Kovaltshuk löysi namupassillaan ylivoimalla Sergei Kalininin, joka ei erehtynyt.

Toinen tähtipelaaja Datsjuk laukoi ratkaisun heti jatkoajan alussa.

Toisessa erässä Jokerit ja SKA iskivät vuorotahtiin kaksi osumaa kumpikin. Vierasjoukkueesta onnistuivat Mika Niemi läpiajosta ja Niklas Jensen hienon kuvion päätteeksi maalin edestä.

SKA johtaa sarjaa 18 pisteen erolla Jokereihin, mutta helsinkiläisillä on viisi ottelua vähemmän pelattuna.

Jokerit pelaa seuraavan kerran maanantaina, kun se kohtaa kotijäällään Lokomotiv Jaroslavlin.