Jokerit tyylillä takaisin voittokantaan

Helsingin Jokerit onnistui palaamaan voittokantaan yhden tappion jälkeen, kun perjantain vierasottelussa Vitjaz kaatui lukemin 4-1.

Ylälaidan videolla perjantai-illan Tulosruutu.

Keskiviikkona Jokereiden voittoputki katkesi, kun Pietarissa SKA oli parempi jatkoajan jälkeen 4-3.

Perjantain ottelussa Jokerit otti nopeasti pelin hallintaansa. Avauserän jälkeen vieraat olivat jo 2-0-johdossa.

Etumatka kasvoi toisen erän alkuhetkillä Marko Anttilan osuman myötä. Toisen erän lopulla tanskalaispuolustaja Oliver Lauridsen täräytti kiekon siniviivalta ylänurkkaan. Vitjaz 0, Jokerit 4.

Vitjazin kavennuksesta vastasi slovakialaishyökkääjä Marek Hrivik.

Anttilan ja Laurdisenin lisäksi Jokereille maalinteossa onnistuivat jenkkisentteri Brian O’Neill ja ylivoimalla osunut Sami Lepistö.

Jokereiden seuraava ottelu on ohjelmassa ensi maanantaina, kun kotona Helsingissä vastaan asettuu Traktor. Jokerit on voittanut runkosarjan seitsemästä ensimmäisestä ottelusta kuusi.