Voitokas startti – HJK:lla onnistunut aloitus Mestarien liigaan tähtäävällä taipaleella

HJK voitti tiistai-iltana Mestarien liigan karsintojen ensimmäisen karsintakierroksen ensimmäisessä osassa färsaarelaisen Víkingurin vieraskentällä lukemin 2-1. Ottelupari jatkuu tulevana tiistaina Helsingissä.

Videolla Tulosruudun raportti HJK:n edellisestä Veikkausliigapelistä.

HJK sai Färsaarilla otteluun mainion alun, kun Sebastian Dahlström vei joukkueen yhdeksännellä minuutilla johtoasemaan. Lisää seurasi parikymmentä minuuttia myöhemmin. Osuma oli Víkingurin Atli Gregersenin oma maali.

Víkingurin kavensi toisen puoliajan alussa Gunnar Vatnhamarin osumalla 1-2:een, mutta enempiä maaleja ei nähty.

Ottelupari jatkaa tulevana tiistaina kello 19 toisella osaottelulla Helsingissä.

Mestarien liigan karsinnoissa ensimmäisen kierroksen voittajat jatkavat toiselle karsintakierrokselle. Häviäjien taival jatkuu Eurooppa liigan toisella karsintakierroksella. Mestarien liigaan yltääkseen HJK:n tulisi voittaa neljä vastustajaa.

Edellisen kerran HJK on pelannut Mestarien liigan karsinnoissa kaudella 2015-16.