"Voit juopotella ja mennä yökerhoihin, turvaan selustasi" – Valioliiga-tähti sai odottamatonta tukea lainapestillään Espanjassa

Useissa jalkapallon huippuseuroissa pelannut Samir Nasri on paljastanut saaneensa erityisvapauksia Sevillassa Jorge Sampaolin alaisuudessa. 

Nasri pelasi La Liga -seurassa kaudella 2016-17 lainasopimuksella Manchester Citystä. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja iski 30 ottelussa kolme osumaa ja esiintyi edukseen. 

Ranskalaispelaaja paljasti maanantaina Instagramissa tehdyssä haastattelussa, että hänen poikkeuksellisen läheiset välinsä argentiinalaiseen Sampaoliin poikivat vapauksia. 

– Hän oli minulle enemmän ystävä kuin valmentaja. Hän piti minusta niin paljon, että hän sanoi minulle "tule joukkueeseemme, voit juopotella, mennä yökerhoihin, tehdä mitä haluat, ja minä turvaan selustasi, kunhan pelaat hyvin viikonloppuisin", Nasri muistelee. 

– Yhtenä viikonloppuna en pystynyt pelaamaan, ja halusin mennä kotiin tapaamaan perhettäni. Hän tarjoutui vahtimaan taloani ja pitämään huolta koirastani. 

Nasrin Sevilla-visiitti sai ikävän käänteen joulukuussa 2016, kun hän rikkoi antidopingsääntöjä ottamalla ravinteita suonensisäisesti. Hän sai lopulta 18 kuukauden pelikiellon ja vapautui siitä joulukuussa 2018. 

Nasri on pelannut urallaan yhdeksän kautta Valioliigassa, niistä kolme Arsenalissa ja viisi Manchester Cityssä. Nykyään Nasri, 32, edustaa belgialaista Anderlechtia.

Lue myös:

    Uusimmat