Voisitko seurustella naisen kanssa, joka ei koskaan saa orgasmia? Miehet vastaavat

3:17
Voiko tietty seksiasento auttaa saavuttamaan orgasmin?

Juttusarjassa raati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Voisitko seurustella naisen kanssa, joka ei koskaan ole saanut orgasmia? Mitä ajattelisit, jos nainen ei koskaan tule saamaan sellaista, ei siis myöskään sinun kanssasi?  Entä miten asiaan vaikuttaisi se, ettei nainen edes halua orgasmia?" kysyy nimimerkitön.

Näin raati vastasi

"Joskus noin oli, itse asiassa ensimmäisen intiimimmän elämänalueen jakaneen naisen kanssa. Miehen vastuullahan se on pitää huolta naisensa tarpeista. Jäi jotain puuttumaan. Muuten kun on rakastettava nainen, niin ehkei haitanne."
– 44, sinkku 

"Seksin tarkoituksena ei ole orgasmi eikä ejakulaatio. Seksi on parhaimmillaan, kun molemmat nauttivat hetkestä ja toisistaan, saavutetaan sitten orgasmi tai ei."
– 20, sinkku

"Nautinto on seksin tarkoitus. Orgasmi on nautinnon huippu. Mikäli nainen nauttii seksistä ilman orgasmiakin, ei asia ole ongelma. Olisin valmis tekemään töitä myös ongelman voittamiseksi. Haluttomuus on taas eri asia."
– 33, sinkku

"Nautinnon tuottaminen naiselle on miehen seksuaalisuuden kohokohta. Jos nainen ei saa orgasmia, mies kokee epäonnistuneensa raskaasti, mikä nakertaa miehen itsetuntoa pahasti."
– 57, nainut

Alla näet seuraavan kysymyksen – mies, miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä miehiltä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja