Voimistelija Jari Mönkkösen vaimo edusti näyttävänä violetissa – paljasti Manuela Boscon maalaaman kankaan erikoisen tarinan: "Elämä jättää vaan jälkensä meihin"

Jari Mönkkönen saapui Linnan juhliin vaimonsa Sannan kanssa:"Toivottavasti nään paljon kavereita täällä" 3:17
Jari Mönkkönen saapui Linnan juhliin vaimonsa Sannan kanssa: "Toivottavasti nään paljon kavereita täällä"

Jari Mönkkösen vaimo Sanna Mönkkönen edustaa Linnan juhlissa Manuela Boscon maalaamassa kankaassa. 

Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolla nähdään tänäkin vuonna useita urheilusankareita. Linnan juhliin saapuneiden vieraiden joukkoon lukeutuvat entinen telinevoimistelija Jari Mönkkönen vaimonsa Sanna Mönkkönen.

Mönkkösten perheen elämä muuttui kertaheitolla vuonna 2016, kun Jari Mönkkönen halvaantui. Sanna Mönkkönen kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että häntä auttoivat vaikeiden aikojen yli erityisesti Manuela Boscon taide. 

– Hän antoi pari työtä meidän kotiin, kun meillä oli kaikista vaikeinta. Ne on oikeastaan antanut mulle paljon virtaa ja energiaa elämään, Mönkkönen kertoo. 

Myös Linnan juhlissa Mönkkönen edusti Boscon luomuksessa. 

– Olen pukeutunut tänään Manuelan asuun, Manuela on maalannut tämän ja tämän puvun nimi on Elämän jäljet, Mönkkönen kertoo. 

– Ja siinä se näkyy, että elämässä tapahtuu kaikenlaista, mutta siitäkin voi syntyä jotain kaunista ja hyvää. Elämä jättää vaan jälkensä meihin. 

Lue myös:

    Uusimmat