Yllättävä väri! Upea Jaana Pelkonen häikäisi juhlatyylillään

Jaana Pelkosen tyylikäs eleganssi ihastuttaa Linnan juhlissa.

Kokoomuksen kansanedustaja Jaana Pelkonen edusti tänä vuonna Linnan juhlissa kauniissa, keltaisessa asuluomuksessa. Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa syksyllä kisannut Pelkonen on vuodesta toiseen yksi Linnan juhlien kuvatuimmista kaunottarista. 

Puolisonsa Niko Ahon kanssa juhliin saapunut Pelkonen arvostaa presidenttiparin tapaa ottaa omalla esimerkillä kantaa suuriin huolenaiheisiin, kuten ilmastonmuutokseen ja luonnon kunnioittamiseen.

– Tunnen ääretöntä kiitollisuutta maamme itsenäisyyden puolesta taistelleita kohtaan. Nyt kun perheessämme on lapsi, tämän kiitollisuuden ja historian ymmärtämisen siirtäminen eteenpäin on todella tärkeää, Pelkonen kertoi.

LUE MYÖS: MTV:n suora lähetys! Näitä tähtiä odotetaan tänään Linnan juhliin

– Pienieleiset teot, joilla on suuri merkitys – kasvisruoan lisäämisestä ruokavalioon ja nyt Jenni Haukion ekologinen pukuvalinta – ne ovat todellista arvojohtamista.

Pelkonen pyrkii siihen, että juhlapuvut eivät jää yhden illan tuttavuuksiksi. Tämänkertaisen iltapukunsa hän osti ystävänsä juhlia varten ja aikoo käyttää sitä jatkossa erilaisissa tilaisuuksissa.

6:08:39


– Äitini opetti aikoinaan, että on ekologisinta ostaa kestävää ja puku on ikuinen, jos siitä vain pitää hyvää huolta. Olen sitä neuvoa noudattanut, ja kun jotain ostan, en osta kertaa, vaan loppuelämää varten.

Pelkonen on aiemminkin edustanut Linnassa aiemmin käyttämissään asuissa. Esimerkiksi vuonna 2014 hän pukeutui vihreään, Teemu Muurimäen suunnittelemaan iltapukuun, joka oli ollut hänen yllään vuonna 2007 Helsingin Euroviisufinaalissa.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö isännöi puolisonsa Jenni Haukion kanssa itsenäisyyspäivän juhlavastaanottoa perinteisesti Presidentinlinnassa. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja