Rakastunut laulajatähti Demi Lovato hehkuttaa suhdettaan saippuatähtirakkaansa kanssa – julkaisi liudan suutelukuvia: "Käyttäydymme kuin huligaanit emmekä välitä"

Demi Lovato kiidätettiin sairaalaan – syyksi epäillään yliannostusta 1:28
Demi Lovato puhuu yliannostuksestaan.

Laulajadiiva Demi Lovato julkaisi liudan romanttisia kuvia uuden poikaystävänsä kanssa.

27-vuotias laulajatähtiDemi Lovato on löytänyt rakkauden. Huippulaulaja tapailee 29-vuotiasta Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjan näyttelijää Max Ehrichia. On kerrottu, että pariskunta alkoi seurustella tämän vuoden maaliskuussa. Tuohon aikaan kaksikko flirttaili avoimesti toisilleen sosiaalisessa mediassa, joka paljasti kipinöinnin.

Nyt rakastunut Lovato julkaisi liudan romanttisia kuvia rakastavaisista Instagramissa miehen syntymäpäivän kunniaksi. Otokset sisältävät herkkiä hetkiä ja näyttäviä suudelmia.

– Sinun kanssasi oleminen tekee elämästä niin hauskaa. Käyttäydymme kuin huligaanit emmekä välitä, jos nolaamme itsemme muiden läsnäolleessa.

Tähti kertoo viettävänsä aikaa poikaystävänsä kanssa meikittä ja kylpytakissa.

– Tunnen itseni rakastetuksi ja hyväksytyksi sinun osaltasi tavalla, jota en ole tuntenut koskaan aiemmin, Lovato kirjoittaa ja kehuu miestään.

Suhde sinetöity, kun Demi ja Max esiintyivät Ariana Granden ja Justin BieberinStuck whit U -musiikkivideolla, jossa he tanssivat ja äityivät lopulta suutelemaan toisiaan. Kyseinen musiikkivideo on tehty koronakriisin aikaan, kun kaikki joutuivat viettämään aikaa kotonaan

Lue myös:

    Uusimmat