Voiko alemmas vajota? F1-kuski synkisteli toivottomana: Kisan jännittävin hetki oli lämmittelykierroksella

Robert Kubican paluu formula ykkösiin on sujunut karulla tavalla sarjan selvästi hitaimmalta vaikuttavassa autossa Williamsissa. Puolalaispilotti jakoikin harvinaisen synkkää tekstiä yhden murheellisen luvun, Kiinan GP:n, jälkeen.

Kubica oli koko kisan joukon hännillä ja oli maaliin tulleista kuskeista viimeinen, 17:s – kaksi kierrosta Mercedeksen voittajakuski Lewis Hamiltonia perässä.

– Tästä päivästä ei ollut paljoakaan sanottavaa ollakseni rehellinen. Kisan jännittävin hetkeni oli, kun pyörähdin lämmittelykierroksella. Yritin lämmittää renkaita ja menetin autoni hitaasti mutkaa kuusi ajaessani, Kubica kuvaili Williamsin verkkosivuilla.

– Minulla oli hyvä lähtö ja menin sisälinjalle, mutta rehellisesti: en halunnut riskeerata mitään. Olin lähellä yhtä Racing Pointeista, olin sisällä enkä tiennyt, tiukentaisiko hän linjaansa, joten jätin tarpeeksi tilaa ja menetin kaksi sijaa siinä. On vaikea riskeerata jotain, kun tietää, että vauhti on sitä, mitä se on.

Kubican sijoitusrivi kauden kolmesta kisasta on nyt 17, 16, 17. Hänen tallikaverinsa George Russell on raapinut sijat 16, 15 ja 16.

Lue myös:

    Uusimmat