Mainos

Vohveliliikeampuja oli lähellä peruskoulua jäädessään kiinni, repussa käsiase – ”Ajattelin, että kyseessä olisi voinut olla me”

1:15

Vohveliliikkeessä neljä murhannut Travis Reinking jäi kiinni 34 tunnin etsinnän jälkeen Yhdysvaltojen Nashvillessa. Hänestä määrättiin kahden miljoonan dollarin takuut.

Video: Vohveliravintolaan hyökännyt alaston mies saatiin kiinni. CNN:n uutisvideo.

Kiinniottohetkellä Travis Reinking, 29, oli lähellä peruskoulua ja alle kahden kilometrin päässä ampumapaikasta, kertoo USA Today. Kiinniotto tapahtui iltapäivällä kello yhdeltä paikallista aikaa, ja päätti 34 tunnin jahdin.

Reinking suostui pidätykseen nöyrästi, kertoo New York Post. Lehden mukaan miehen repusta löydettiin ladattu käsiase. USA Todayn mukaan repussa oli myös taskulamppu.

Paikallinen poliisi kertoi Twitterissä, että alue, josta Reinking löydettiin, oli tutkittu etsinnöissä. Hänen liikkeistään ampumisen jälkeen ei ole tietoa. 

Mies vietiin läheiselle poliisiasemalle, jossa hän vaati lakimiestä ja kieltäytyi antamasta lausuntoa, paikallisen poliisin edustaja Don Aaron kertoi USA Todaylle.

Miehestä määrättiin kahden miljoonan dollarin takuumaksu: puoli miljoonaa euroa jokaisesta uhrista.

Vinkki johti jäljille

Hätänumeroon tullut vihje johdatti viranomaiset Reinkingin jäljille. Lydia French oli soittanut hätänumeroon maanantai-iltapäivänä, kun oli nähnyt Reinkingin näköisen miehen tulevan esiin metsästä.

Mies huomasi Frenchin tämän näppäillessä puhelintaan. Reinking lähti juoksemaan kohti läheistä koulua, ja French menetti näköyhteyden häneen.

– Kun hän näki minut puhelimessa, hän näytti hyvin herostuneelta. Minulla on lapsia. Olen työskennellyt täällä joka päivä viime viikolla samalla, kun hän on asunut täällä, French kertoi USA Todayn mukaan.

– Koko päivän olen ajatellut, että kyseessä olisi voinut olla me, French sanoi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.