Mainos

Järkyttävä vahinko: Äiti ampui yllätysvierailulle tullutta tytärtään Yhdysvalloissa – "Kun makuuhuoneen ovi avautui, hän ampui"

1:45
Ampumavälikohtaus järkytti viikonloppuna Hollannissa.

Viranomaisten mukaan äiti luuli 18-vuotiasta tytärtään tunkeutujaksi.

Yhdysvaltojen koillisosassa Ohion osavaltiossa sijaitsevassa Girardin kaupungissa tapahtui viikonloppuna erikoinen onnettomuus.

Toisella paikkakunnalla opiskeleva 18-vuotias nainen saapui kotiin äitinsä luo yllättääkseen tämän, mutta tapahtumat saivat ikävän käänteen äidin luullessa tytärtään asiattomaksi tunkeutujaksi.

Äiti ampui tytärtään, kertoo asiasta uutisoinut 21 News -sivusto. Sivuston mukaan naisen poikaystävän hätäpuhelu eteni seuraavasti.

Poikaystävä"Tyttöystäväni tuli juuri kotiin, eikä hänen äitinsä tiennyt siitä, ei, hän ei todella tiennyt – hän ampui vahingossa tytärtään emmekä tiedä, mitä tehdä."

Hätäkeskuspäivystäjä: "Hän ampui häntä vahingossa?"

Poikaystävä: "Kyllä, käteen."

Hätäkeskuspäivystäjä: "Ok. Miten pahasti hän vuotaa verta?"

Poikaystävä: "Melko pahasti."

Girardin kaupungin poliisilaitoksen päällikkö John Normanin mukaan tytärtään ampuneella naisella on luvat hänen hallussaan olevaan aseeseen.

– Makuuhuoneessa ollut äiti kertoi säikähtäneensä talonsa keittiöstä tai eteisestä kuulunutta ääntä. Kun makuuhuoneen ovi avautui, hän ampui, Norman toteaa 21 Newsille.

Pelastushenkilöstö lähti paikalle ja kohtasi ammutuksi tulleen naisen läheisellä tiellä. Naisen oikean käden olkavarsi oli sidottu pyyhkeeseen, joka oli veressä.

"Ilmoita itsestäsi"

Poliisipäällikön mukaan naisen äiti oli järkyttynyt ammuttuaan tytärtään.

– Tutkimme asian huolella ja esittelemme tapauksen syyttäjälle, mutta emme ollaksemme ilkeitä. Meidän on kerrottava tapauksen faktat niin kuin kertoisimme ne missä tahansa muussakin tapauksessa, päällikkö Norman kommentoi.

– Syyttäjä tekee sitten päätöksen siitä, nostetaanko syyte vai ei.

Viranomaiset löysivät ampuma-aseen makuuhuoneen lattialta sängyn vierestä. John Norman mietti 21 Newsin mukaan pitkään, miten hän neuvoisi ihmisiä vastaavanlaisten tilanteiden varalle.

– Jos tiedät, että läheiselläsi on hallussa ase itsesuojelukäyttöä varten eikä hän tiedä saapumisestasi, ilmoita itsestäsi, kun menet sisään taloon, poliisipäällikkö neuvoo.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja