Vladimir Putin vahvasti Venäjän MM-joukkueen tukena – "Hän on soitellut minulle"

Kisaisäntämaa Venäjän MM-turnaus jatkuu lauantaina, kun se kohtaa Kroatian puolivälierissä.

Venäjän presidentti Vladimir Putin on kannustanut kisaisäntiä näkyvästi MM-kisojen aikana. Hän on jopa ollut yhteydessä päävalmentaja Stanislav Tshertshesoviin puhelimitse.

– Hän on soitellut minulle. Hän soitti ennen Espanja-peliä ja sen jälkeen. Kun presidentti kannustaa meitä, se antaa meille paljon lisämotivaatiota, Tshertshesov kommentoi Reutersin mukaan.

Venäjä on saamassa mahdollisesti ilouutisia tärkeään puolivälieräkamppailuun, kun avausottelussa loukkaantunut Alan Dzagoev on harjoitellut joukkueen kanssa.

– On sääli menettää tuollainen pelaaja ensimmäisen ottelun jälkeen. Hän jätti harjoitukset väliin toissa päivänä, mutta harjoitteli jo perjantaina. Katsotaan, jos pystymme peluuttamaan häntä heti avausminuutista lähtien, Tshertshesov toteaa toiveikkaana.

Venäjän upea menestys MM-kisoissa on saanut kansan sekaisin. Venäjän joukkue on yrittänyt välttää median nostattamaa euforiaa viimeiseen asti.

– Olen yrittänyt vältellä televisiota ja lehtiä. Yritän vain keskittyä työhöni ja luulen pelaajien ajattelevan samoin. Tämä on hieno askel, mutta meidän pitää katsoa eteenpäin, Tshertshesov rauhoittelee.

Lue myös:

    Uusimmat