"Mohamed Salah pelaa lähes 100 prosentin varmuudella" – Egyptin MM-leiristä mahtavia uutisia kisojen alla

Egyptin maajoukkueen timantti, maalitykki Mohamed Salah toipunut olkapäävammastaan ja pelaa suurella varmuudella jalkapallon MM-kisojen avausottelussa Uruguayta vastaan, kertoo maan päävalmentaja Hector Cuper.

Jutun videolla Salahin loukkaantuminen Mestarien liigan finaalissa toukokuun lopussa.

Liverpoolissa Valioliigan maalikuninkaaksi tällä kaudella noussut Salah loukkaantui alle kolme viikkoa sitten pelatussa Mestarien liigan loppuottelussa Real Madridia vastaan.

Tuolloin hänen uskottiin auttamatta jäävän pois MM-kisoista, mutta lyhytkin toipumisaika näyttää tehneen ihmeitä. Cuper päivitti Salahin tilanteen torstaina, kun joukkue kohtaa perjantaina avausottelussaan Uruguayn.

– Mo voi erittäin hyvin. Hän on toipunut erittäin, erittäin nopeasti. Olemme kiinnittäneet häneen erittäin paljon huomiota, Cuper kertoi.

– Voin melkein sadan prosentin varmuudella vakuuttaa teille, että hän pelaa, mutta säästämme odottamattomat tapahtumat viime hetkellä, kokenut valmentaja jatkoi.

44 maalia Valioliigassa tehnyt Salah on Egyptin MM-joukkueelle kaikki kaikessa, kun maa lähtee ensimmäisiin kisoihinsa 28 vuoteen. Cuperilla ei ole epäilyksiä siitä, pystyykö Salah olemaan parhaimmillaan heikon valmistautumisen jälkeen.

– Yritämme saada hänet tuntemaan olonsa itsevarmaksi. Jopa lääkärit antavat hänelle mahdollisuuden pelata tai olla pelaamatta, mutta tunnen Salahin erittäin hyvin ja tiedän, ettei häntä pelota, Cuper sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat