Virve Rosti suhteestaan: Ikäeroa en ole edes ajatellut

Laulaja Virve Rosti ei häkelly siitä, että hänellä ja seurustelukumppanilla on 17 vuotta ikäeroa.

Laulaja Virve Rosti nähdään lokakuussa MTV3-kanavalla Syksyn sävel -kilpailussa. Syksyn sävelessä on nähty vuosien varrella erilaisia esityksiä, joihin on kuulunut niin tanssiryhmiä. Rosti kertoi torstaisessa pressitilaisuudessa havahtuneensa miettimään asiaa.

– Kun tuossa kilpailijoiden kanssa juttelimme asiasta, niin varasin jo, että minun esitykseen sitten Hunks-tanssiryhmä, Rosti nauraa pilke silmäkulmassa.

Rosti on seurustellut noin puolentoista vuoden ajan Toyboys-bändinsä kitaristin kanssa. Rosti myhäilee MTV3.fille suhteen olevan hyvällä mallilla.

– Seurustelemme mukavasti Arskan kanssa, oikein hyvin menee.

Virven mies on laulajaa 17 vuotta nuorempi, tämä ei kuitenkaan tahtia haittaa.

– En ole edes ajatellut ikäeroa, ei minusta tunnu siltä, että täytän kohta 55 vuotta. Emme ole koskaan edes puhuneet ikäerosta. Ei me olla mitään lapsia tekemässä tai sellaista, niin ei sillä niin ole väliä. Meillä on tosi nastaa keskenämme ja viihdymme hyvin yhdessä, Rosti vakuuttaa.

Rosti kuvaileekin nauttivansa täysillä tämänhetkisestä tilanteesta, eikä parilla ole mitään tarvetta mennä kihloihin tai naimisiin. Parilla on paljon yhteisiä ystäviä, sillä he vaikuttavat samassa bändissä.

– Naisartistina on kurjaa yksinään reissata, niin onhan se kiva että on kaveri mukana. Kaikki ne pitkät matkat ja hotelliyöt. Tämän alan kurjin puolihan on se, että joutuu olemaan erossa rakkaistaan. Joten itse asiassa, kun oikein ajattelee, niin tämähän on optimitilanne.

SYKSYN SÄVEL 2013 nähdään 30.10. MTV3-kanavalla.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös: