Suvi Teräsniska: Vauvauutista saatte vielä odottaa

Laulaja Suvi Teräsniska kuvaili elämäntilannettaan Syksyn sävel -kilpailun lehdistötilaisuudessa.

MTV3-kanavalla lokakuussa nähtävän Syksyn sävel -ohjelman kilpailijat julkaistiin torstaina. Kilpailun nuorin osanottaja on suosittu laulaja Suvi Teräsniska, 24. Teräsniska tunnetaan muun muassa hiteistään Hento kuiskaus, Jos menet pois ja Pahalta piilossa.

Teräsniska osallistuu Syksyn säveleen kappaleella Täydellinen elämä.

– Kappaleessa pohditaan millaista on täydellinen elämä ylä- ja alamäkineen. Minun perusasenne on aina ollut positiivinen ja tykkään ajatella, että elämä on täydellistä sellaisenaan niin hyvineen kuin huonoineen asioineen. Omaan elämääni on mahtunut niin ikäviä kuin ihania juttuja ja sillä tavalla elämä on täydellistä. Olen onnellinen, Suvi kertoo.

Lahjakas laulaja on nuoresta iästä huolimatta luonut jo vakuuttavan uran. Lisäksi myös siviilielämän puolella sujuu mukavasti. Suvi Teräsniska löysi elämänsä rakkauden Simo Aallosta, joka toimii Teräsniskan yhtyeessä ääni- ja valomiehenä. Pari kihlautui noin vuosi sitten, mutta naimisiin heillä ei ole kiire.

– Häiden suhteen ei ole vielä mitään suunnitelmia. Ei minulla ole myöskään oikeastaan haaveita häiden suhteen, sukulaisia minulla on paljon, joten isot häät varmasti on sitten luvassa, Suvi kuvailee.

Entä onko perheenlisäystä suunnitteilla?

– Vauvauutista saatte vielä odottaa. Haluan toki perustaa perheen, mutta ajan kanssa, Suvi toteaa.

Kevään ja kesän aikana Teräsniska on nauttinut kihlattunsa kanssa Oulusta ostamaansa taloon asettumisesta.

– Talohan nyt ei sinänsä ole varmasti koskaan valmis, mutta tykkään siitä kovasti, koti on löytynyt. Sisustamista olen tehnyt, hyvin tavallista, mitä nyt sattuu sisustusliikkeistä löytämään. Olen innostunut keräilemään kehyksiä.

SYKSYN SÄVEL 2013 nähdään 30.10. MTV3-kanavalla.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat