Viruksesta ilmiö sinkkumarkkinoillakin: Deittisovelluksissa kerrotaan nyt "koronastatuksesta"

Etsitkö sinkkuna seuraa netistä? Tähän listaan voit taatusti samaistua 0:53
Etsitkö sinkkuna seuraa netistä? Tähän listaan voit taatusti samaistua...

Koronasta on tullut ilmiö myös sinkkumarkkinoilla. Moni vannoo vakaasti olevansa "vapaa viruksesta", vaikka varsinaista tietoa asiasta ei olisi.

Jos olisit sinkku, mitä kertoisit itsestäsi potentiaaliselle kumppanillesi? Kenties silmien värin, pituuden, ammatin ja koronatestisi tuloksen? Vasta-ainetestien tuloksista on tullut ilmiö sinkkumarkkinoilla, kertoo New York Post.

Vasta-ainetestit kiinnostavat jo

Sinkkuja työkseen parittava Maureen Tara Nelson kertoo havainneensa, että nyt amerikkalaissinkkuja kiinnostaa se, onko potentiaalisella kumppanilla ollut koronavirustartunta.

– Noin viikko sitten asiakkaat alkoivat kysellä minulta: "Maureen, tämä ihminen, jonka kanssa paritit minut, luuletko, että hänellä on ollut koronavirus?", Maureen kuvailee.

Jatkossa hän aikoo kysyä aiheesta asiakkailtaan suoraan.

Moni vakuuttelee olevansa vapaa koronasta

Testitulos voi olla haluttua informaatiota, sillä moni sinkku on saanut huomata deittimarkkinoiden olevan täynnä niin sanottua "koronakalastelua".

Kalastelija vakuuttelee mahdolliselle kumppanille olevansa vapaa koronasta, vaikka varsinaista faktatietoa asiasta ei olisi tarjolla. Koronakalastelijan tavoite on osoittaa, että tapaaminen esimerkiksi seksin merkeissä on aivan turvallinen.

Twitter-käyttäjä Breanna Locken mukaan koronavirus on jo syrjäyttänyt aiemman "ei minulla ole sukupuolitauteja" -väitteen, jolla potentiaalisia seksikumppaneita yritetään houkutella.

– Yksi mies Hinge-sovelluksessa yritti vakuuttaa minut tulemaan luokseen kertomalla, että hänellä oli jo virus ja hän on toipunut, joten en saisi sitä häneltä, Breanna kertoi New York Postin haastattelussa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Mies lupasi, että hänellä "on jo vasta-aineita"

Breanna ei ole kokemuksensa kanssa yksin.

– Puhuin miehen kanssa FaceTime-videopuhelua, ja hänen kasvosuojansa oli poissa kasvoilta, kun juttelimme. Mies kertoi, miten hänellä on vasta-aineita, ja miten hänet on testattu, kuvailee sinkku Lauren Harkness.

Lauren uskoo, ettei mies kuitenkaan aidosti ymmärtänyt koronavirustestin toimintatapaa.

– En usko, että hän edes ymmärsi, mitä vasta-aineet merkitsevät. Hän sanoi jutelleensa lääkärille, joka kertoi, että hänellä on edelleen se (virus), tai että se on vielä aktiivinen. Mutta sitten mies kuitenkin tekstasi minulle tarkistaakseen, haluanko lähteä kävelylle.

"Oi, mutta haluan silti tavata"

Dettisovellusta käyttävä Elizabeth K. puolestaan kertoi haastattelussa NBC Newsille, että deittisovellus-matchien sekaan livahtaa nyt myös ihmisiä, jotka vähättelevät koronaohjeistuksia.

– Se, että meidän täytyy pitää etäisyyttä, on vakava asia. En tiedä, miten vakavissaan miehet Hinge-sovelluksessa ovat, mutta he sanovat "oi, mutta haluan silti tavata sinut, en piittaa (sosiaalisesta etäisyydestä)", Elizabeth kuvailee.

Naisella on tällaisten matchien varalle jo selkeä toimintatapa.

– Jos vastaan tulee tuollainen mies, poistan matchin

Lue myös:

    Uusimmat