Mainos

Virolainen sähkömies: En järkyty mistään, sillä olen kaikkea nähnyt

MTV Uutisten tutkivan ryhmän tavoittama virolainen sähkömies kertoi juuri saaneensa tietää, että hän saa jatkaa työntekoa Vantaan jätteenpolttolaitoksella.

– Olemme juuri saaneet tietää, että siirrymme toisen vuokratyövoimaa välittävän yrityksen palvelukseen. Tällä kertaa majoitus on omakotitalossa, johon meitä majoittuu useampi, sanoo virolainen sähkömies.

Hän kertoo,  ettei järkyty mistään, sillä hän on nähnyt kaikkea, mutta hän ei suostu tarkemmin kertomaan kuin yhdestä tapauksesta.

– Yksi ikävimmistä kokemuksista on se, kun minut lähetettiin töihin eikä majoitusta ollutkaan. Silloin löysin kesällä suljettuna olevan energialaitoksen, jonka pannuhuoneessa asuin.  Pyrin aina järjestämään omat oloni mahdollisimman hyvin, niissä olosuhteissa mitä on tarjolla. Espoossa siistin itselleni huoneen ja teippasin haisevien huoneiden ovet kiinni.  Ilmastoinnin päälle laittaminen auttoi. Tälläiseen on pakko suostua, jotta saa tehdä töitä, toteaa virolainen sähkömies.

Mies odottaa jännittyneenä tulevaa, sillä ensimmäinen palkkapäivä on vasta viikon päästä.  Hän haluaa kaiken varalta pysytellä nimettömänä.

Dontekin edustajat eivät ole olleet yhteydessä työntekijöihinsä, vaan tieto yrityksen sulkemisesta työmaalta ja työantajan vaihtumisesta tuli yllätyksenä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.