Virheetön iho vähemmällä vaivalla

Kosteuteutettu ja virheetön iho, näillä helpoilla keinoilla se onnistuu.

Iho on ihmisen isoin elin. Se suojelee lihaksia, ei päästä kosteutta haihtumaan kehosta, antaa meille identiteetin ja on ensimmäinen asia mikä meistä nähdään.

Ihonhoitotuotteita on monenlaisia mutta näillä keinoilla iho pysyy kunnossa helposti.

Juo vettä

Kun keholla on nestevajaus, ihosta tulee kuiva, halkeileva ja hauras. Juomalla ainakin kahdeksan lasillista vettä päivässä, iho näyttää raikkaalta ja kosteutetulta. Voit kokeilla myös esimerkiksi emäksistä vettä tai kookosvettä jotka kummatkin kosteuttavat kehoa paremmin kuin tavallinen hanavesi

Lepää tarpeeksi

Kun olet väsynyt, veri ei kierrä tarpeeksi hyvin jolloin iho näyttää harmaalta ja elottomalta. Nuku siis vähintää 7-8 tuntia yössä. Uni auttaa kehoa tuottamaan kollageeniä joka pitää ihon tasaisena ja täyteläisenä. Uni auttaa myös soluja uusiutumaan. Ei siis ihme, että ylimääräisiä nukuttuja tunteja sanotaan kauneusuniksi.

Kuori iho

Ihosolut kuolevat ja uudistuvat päivittäin, on siis tärkeää kuoria iho, sillä se auttaa ihoa uudistuman.

Käytä kuorinta-ainetta, pesukinnasta tai pesusientä kuoriaksesi pois kuollut ihosolukko. Luonnollisen ja edullisen kuorinta-aineen saat sekoittamalla sokeria ja oliiviöljyä.

Kosteuta heti suihkun jälkeen

Paras keino pitää iho silkkisen pehmeänä on levittää kosteusvoide heti suihkun tai kylvyn jälkeen. Taputtele iho hellästi kuivaksi pyyhkeellä ja levitä vartalovoide vielä kostealle iholle. Voide sitoo vielä ihossa olevan kosteuden ja iho pysyy paremmin kosteutettuna.

Vältä rasvaista ruokaa

Olet mitä syöt ja se mitä syöt, näkyy kasvoissa. Esimerkiksi friteeratut ruoat lisäävät kehossa olevaa öljyä. Talineritys lisääntyy ja se näkyy tukkeutuneina ihohuokosina kasvoissa. Jätä siis roskaruoka ja lisää lautaselle kasviksia.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja