Mainos

Viranomaistiedot vihjaavat: Applelta uusia iPadeja jo lähiviikkoina

Apple näyttää valmistelevan uusien iPad-mallien julkaisua lähiviikoille.

Apple on tehnyt ennakkoon vaadittavan rekisteröinnin kahdelle laitteelle Euraasian talouskomission tietokantaan, kertoo Consomac-sivusto. Laitteet ovat mallikoodeiltaan A1954 ja A1893, ja ne ovat iOS 11 -käyttöjärjestelmällä varustettuja tablettilaitteita.

Tyypillisesti vastaavat rekisteröinnit on Euraasian talouskomissiolle tehty vain joitakin viikkoja ennen laitteiden julkistusta.

Kyse nyt tulossa olevissa uusissa iPadeissa on todennäköisesti iPad-malliston edullisimman vaihtoehdon, 9,7 tuuman iPadin, päivittymisestä. Nykyiset mallit lanseerattiin vuosi sitten maaliskuussa, joten päivitys alkaa olla ajankohtainen. Kaksi eri paljastunutta mallikoodia voivat viitata laitteen vain Wi-Fi-verkkoja ja myös mobiiliverkkoyhteyttä tukeviin versioihin.

Applelta odotetaan tänä vuonna myös uutta versiota kalliimmasta iPad Prosta varustettuna iPhone X:stä tutulla TrueDepth-etukamerajärjestelmällä ja sen myötä sormenjälkitunnistuksen korvaavalla Face ID -kasvojentunnistuksella. Samalla näytönreunukset kaventuvat myös iPadissa kotipainikkeen jäädessä pois. Näitä uusia iPad-huippumalleja odotetaan kuitenkin vasta myöhemmin vuoden aikana syksyn tullessa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.