Paljastus viranomaistietokannasta: uusia iPhone-malleja tulossa pian!

Apple valmistelee uusien iPhone-mallien tuomista markkinoille seuraavan kuukauden parin sisällä, paljastaa Euraasian talouskomission tietokanta.

Consumac-sivusto raportoi tietokantaan ilmestyneen eilen kaikkiaan 11 uutta iPhone-mallia. Toistaiseksi puhelimista ei tiedetä muuta kuin, että kyse on iOS 11 -käyttöjärjestelmällä toimivista älypuhelimista.

Kyseinen tietokanta on erittäin luotettava tietolähde tuleville Apple-julkistuksille. Esimerkiksi viimeisimpänä tapauksena 21. helmikuuta kerrottiin uusien iPad-mallien ilmestymistä tietokantaan ja Apple julkisti uudistuneen tämän iPad-malliston edullisimman mallin 27. maaliskuuta. Aiemmin samasta lähteestä on saatu vihiä myös AirPods-kuulokkeista, iPhone 7:stä sekä uusista MacBook-läppäreistä.

Mitä todennäköisimmin nyt uusissa iPhone-malleissa on kyse toisen sukupolven iPhone SE -mallista. Muiden uusien iPhone-mallien julkistusta ja myyntiintuloa odotetaan tavanomaiseen tapaan vasta syksylle. Nyt tietokantaan ilmestyneet iPhone-mallit julkistettaneen touko-kesäkuussa.

Tietokantaan lisätyissä 11 eri mallissa lienee kyse eri markkina-alueiden taajuustueltaan eroavista versioista sekä mahdollisesti eri muistiversioista.

Mahdollisesta tulevasta iPhone SE:stä on kuultu muutamia huhuja, mutta vuotoja ei ole nähty. Huhupuheiden mukaan puhelin olisi varustettu iPhone 7 -puhelimista tutulla, nykyistä iPhone SE:tä tehokkaammalla Apple A10 -järjestelmäpiirillä sekä 2 gigatavun RAM-käyttömuistilla. Tallennusmuistia olisi edelleen joko 32 tai 128 gigatavua nykymallin tapaan. Näytön koko voisi kasvaa nykyisen iPhone SE:n neljästä tuumasta uutuudessa 4,2 tuumaan ja rakenne vaihtua takaa lasipintaiseksi. Designissa voisi olla myös muita yhtäläisyyksiä uudempiin iPhone 8 ja iPhone X -malleihin.

Puhelinta on huhuttu valmistettavaksi Intiassa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja