Tuleva ”moderni iPad” paljastui iOS 11.3 -ohjelmiston syövereistä

Apple julkaisi tällä viikolla betaversion iOS 11.3 -käyttöjärjestelmäversiosta. Uusien ominaisuuksien lisäksi uuden ohjelmistoversion syövereistä on löytynyt viitteitä tulevasta. Twitterissä käyttäjä @filipekids on julkaissut kuvan koodirivistä, jossa käytetään termiä Modern iPad. Apple on käyttänyt vastaavaa termiä ennen iPhone X:n julkistusta, jolloin puhelin oli vain Modern iPhone. Asiasta uutisoi muun muassa AppleInsider.

Modernilla iPadilla viitataan todennäköisesti tuleviin iPad Pro -malleihin, jotka esiteltäneen myöhemmin tänä vuonna. Monet huhut ovat jo väittäneet, että Face ID -tunnistusmenetelmä korvaa tänä vuonna iPad Pro -tableteissa tutun Touch ID -sormenjälkitunnistuksen. Face ID -tunnistuksen avulla Apple voisi parantaa iPadien näyttö-runkosuhdetta saaden suuremman näytön pienempään tilaan.

Vielä ei ole tarkkaa tietoa, milloin uudet iPad Prot esitellään, mutta jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, nähdään uutuudet kevään aikana. Laitteet sisältäisivät mitä todennäköisimmin Applen A11X-järjestelmäpiirin, joka olisi paranneltu versio viime syksynä nähdyistä A11 Bionic -järjestelmäpiiristä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja