Viranomaiset huolestuivat, noudatetaanko Trumpin kartanossa koronaohjeita – tämä videomateriaali uudenvuodenbileistä herätti närää

Viranomaiset ovat huolissaan, noudatetaanko Trumpin lomakartanossa koronaohjeistuksia – Tämä videomateriaali kosteista uudenvuodenbileistä herätti närää 1:05
Katso videolta: Tällaisissa tunnelmissa kartanossa juhlistettiin vuoden vaihtumista keskellä pahinta koronapandemiaa.

Viranomaiset ovat huolestuneet Mar-a-Lagon koronaturvallisuudesta. Henkilökunnan jäsenillä on todettu korontartuja.

Yhdysvaltain ex-presidentti Donald Trump on viettänyt viime aikoina paljon aikaa omistamassaan Mara-a-Lagon kartanossa.

Alueella on golfklubi, joka on suljettu tällä hetkellä osittain, koska osalla henkilökunnan jäsenistä on todettu koronavirustartunta.

Washington Post kertoo, että Mar-a-Lagon Beach Club sekä à la carte -ravintola on suljettu. Henkilökunnan kirjoittamassa sähköpostissa kerrotaan, että klubille on kuitenkin tehty kaikki tarvittavat puhdistustoimenpiteet ja toiminta saa osittain jatkua.

Floridan Palm Beachilla sijaitsevan kartanon toiminnasta annettiin nuhteita viimeksi tammikuussa.

Viranomaisten mukaan esimerkiksi uudenvuoden juhlissa monet vieraat olivat ilman maskeja, eikä alueella ylipäätään noudatettu piirikunnan ohjeita.

Uutiskanava CNN julkaisi videomateriaalia Mar-a-lagon juhlista.

Yläpuolelta löytyvältä videolta on nähtävissä, millainen meno juhlissa oli. Videolla Donald Trump Jr. juhlii sankan vierasjoukon kanssa ilman maskeja. Lavalla esiintymässä on samaan aikaan rap-artisti Vanilla Ice.

Lähde: CNN, STT

Lue myös:

    Uusimmat