Trumpin loma-asunnolla Floridassa ammuttiin laukauksia, kaksi ihmistä pidätettiin takaa-ajon päätteeksi – presidentti itse menossa yksityisklubilleen tänään

1:59
Trumpin loma-asunnolla Floridassa ammuttiin illalla laukauksia ja kaksi ihmistä pidätettiin takaa-ajon päätteeksi.

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin Mar-a-Lago-yksityisklubin portilla Floridassa on tapahtunut tänään välikohtaus, jonka takia on pidätetty kaksi ihmistä. 

Katumaasturi tunkeutui turvatarkastuspisteiden läpi ja suuntasi kohti Mar-a-Lagon pääsisäänkäyntiä. Tämä käynnisti lyhyen takaa-ajon, jonka aikana poliisit ampuivat laukauksia ajoneuvoa kohti.

Uutiskanava CNN kertoi erään klubivieraan sanoneen, että salaisen palvelun agentit olivat käskeneet vieraita ja henkilökuntaa jäämään sisätiloihin.

Presidentti Trump puolisoineen ei ollut paikalla välikohtauksen sattuessa. Presidenttiparin oli määrä saapua paikalle myöhään tänä iltana Suomen aikaa.

Ylellinen kartano on myös rikkaiden suosima yksityisklubi

Ylellistä Mar-a-Lagoa kutsutaan Yhdysvaltain toiseksi Valkoiseksi taloksi. Presidentti viettää siellä paljon aikaa puolisonsa Melania Trumpin kanssa. Kartano ja sen tilukset ovat nykyään myös rikkaiden suosima yksityisklubi. 

Mar-a-Lagossa on tapahtunut useita rikkomuksia sen jälkeen, kun Trump astui virkaansa.

Esimerkiksi marraskuussa kiinalainen liikenainen tuomittiin 8 kuukauden vankeuteen Mar-a-Lagossa tekemästään rikkomuksesta. Hän oli syyteen mukaan kuljettanut alueelle luvatta muun muassa matkapuhelimia, kannettavia tietokoneita ja ulkoisia kiintolevyjä, jotka sisälsivät haittaohjelmia.  

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja