Viranomainen löi tiskiin eroottiset ohjeet Alankomaissa – suosittelee sinkuille "seksikaveria" korona-aikana

Mikä tekee ihmisestä hyvän rakastajan? 0:48
Itsevarmuus, uskallus vai sittenkin erilaiset "kikkakolmoset" – mikä tekee ihmisestä hyvän rakastajan? Seksuaaliterapeutti vastaa.

Viranomainen julkaisi intiimit ohjeet, koska sinkutkin voivat haluta "fyysistä kontaktia" koronapandemian aikana.

Sinkuille on annettu uudenlainen ohjeistus Alankomaissa, uutisoi muun muassa BBC. Alankomaiden kansanterveys- ja ympäristöinstituutti RIVM kehottaa sinkkuja löytämään "toimivan järjestelyn" seksikumppanin kanssa.

Sosiaaliseen etäisyyteen liittyvä ohjeistus otetiin koronaviruksen vuoksi käyttöön Alankomaissa jo maaliskuun lopussa, ja vain pienet ihmiskokoontumiset sallittiin. Ohje kuitenkin sai kritiikkiä siitä, ettei se ota huomioon sinkkuja.

"Tehkää järjestelyjä tämän ihmisen kanssa..."

Toukokuussa päivitetty ohjeistus sisältää oman ohjeen sinkuille. Ohjeessa todetaan, että myös sinkut "haluavat fyysistä kontaktia" pandemian aikana.

– Keskustelkaa, miten parhaiten voisitte tehdä tämän yhdessä. Tapaa esimerkiksi yhtä ja samaa ihmistä, jonka kanssa voitte kohdata fyysisesti tai seksuaalisesti (esimerkkeinä halikaveri tai "seksikaveri"), ohjeessa todetaan.

Seksiä ei tulisi harrastaa, jos parista toinen epäilee koronavirustartuntaa.

– Tehkää järjestelyjä tämän ihmisen kanssa sen suhteen, miten monia muita ihmisiä tapaatte. Mitä useampia ihmisiä tapaat, sitä suurempi on todennäköisyys koronaviruksen leviämiselle.

Ohjeita myös pareille

Ohjeessa annettiin neuvoja myös pariskunnille. Heille esimerkiksi kerrottiin, ettei koronavirusepäilyn vuoksi eristyksessä olevan kumppanin kanssa tule harrastaa seksiä, mutta "seksi itsesi kanssa, tai muiden kanssa etäältä, on edelleen mahdollista".

"Olen aina ajatellut, että alankomaalaisilla on oikea asenne"

Ohje "koronaseksistä" on jo kerännyt huomiota netissä.

– Brittihallitus: (Hanki) uusia ystäviä. Alankomaiden hallitus: Panokavereita kansanterveyden nimissä, käyttäjä Jenny L Constable vitsailee Twitterissä.

– Olen aina ajatellut, että alankomaalaisilla on oikea asenne suurimpaan osaan asioista, PippinDrill sanoo.

– Joskus on vain pakko rakastaa alankomaalaisia, Matthias Matthijs hehkuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat