Vinkkimiehet: Helsingin uskomaton korruptiotapaus ja sarjahukuttajan pakomatka – "Alta viikon jää kiinni"

Sarjahukuttamisista tuomitun Pekka Seppäsen pakomatka puhuttaa MTV Uutisten Vinkkimiehiä uudessa jaksossa.

Vinkkimiehet eivät usko, että Seppänen olisi karannut ainakaan ulkomaille.

– Alta viikon jää kiinni, rikostoimittaja Pekka Lehtinen arvioi ohjelmassa.

Seppäsen tapauksessa on arvosteltu sitä, kun hovioikeus ei uskonut tutkintaa tehnyttä poliisia ja vapautti Seppäsen tutkintavankeudesta 2016.  

– Toisaalta sitä juuri on kaivattu, että oikeuslaitos ei olisi vain kumileimasin ja luottaisi poliisimiehen sanaan, rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä sanoo.

Muita aiheita

Lisäksi Vinkkimiehet puivat 15-vuotiaan sipoolaispojan joukkopahoinpitelyä, juontaja Axl Smithin salakatselusyytteitä ja Helsingin opetusvirastossa paljastunutta korruptiotapausta. 

Viraston turvallisuuspäällikön Hannu Suoniemen epäillään saaneen kymmenen vuoden aikana useiden miljoonien eurojen taloudellisen hyödyn viraston tietotekniisin hankintoihin liittyen. MTV Uutiset paljasti rikosepäilyt keskiviikkona.

Suoniemi ja kaksi hänen epäiltyä rikoskumppaniaan on vangittu.

Vinkkimiehet on noin parin viikon välein MTV.fi:ssä ilmestyvä keskusteluohjelma, jossa MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä ja rikostoimittaja Pekka Lehtinen vaihtavat mielipiteitä rikos- ja oikeusalan ajankohtaisista aiheista ja toisinaan haastattelevat alan vaikuttajia.

Vinkkimiehet nähdään helmikuun alusta alkaen televisiossa, kun MTV3-kanavalla alkaa keskiviikkoilloissa klo 22.40 uutuusohjelma "Rikospaikka".

Lue myös:

    Uusimmat