Mainos

Vinkkimiehet: Laajan seksuaalirikossarjan epäillyllä kymmeniä lapsiuhreja

15:21

MTV.fi:n Vinkkimiehet ovat saaneet kuulla, että Helsingin poliisi on saamassa valmiiksi esitutkinnan laajasta seksuaalirikossarjasta.

Poliisi tiedottaa tutkinnasta helmikuun lopulla, kun pöytäkirjat siirtyvät syyttäjälle.

Lukuisista seksuaalirikoksista epäilty mies on ollut kuukausia vangittuna. Hänellä epäillään olleen kymmeniä alaikäisiä uhreja, joihin hän on ottanut yhteyttä muun muassa nettisivustoilla.

Vinkkimiehet puivat uudessa jaksossa myös Helsingin huumepoliisin ex-päällikön Jari Aarnion oikeudenkäynnin uusia käänteitä, kuten virolaisen Veikon kertomuksia. Samalla kuullaan, miten Veiko oikeasti lausutaan.

Lisäksi Vinkkimiehet kertovat valtakunnansyyttäjänvirastossa alkaneesta erikoissyyttäjien koulutuksesta sotarikos- ja terrorismirikosjuttuihin.

Sekin ohjelmassa tulee ilmi, mitä kuuluu runsaat viisi vuotta sitten henkikoksen uhriksi joutuneen venemiljonäärin Mikko Alasen tapauksen tutkinnalle.

Vinkkimiehet on noin parin viikon välein MTV.fi:ssä ilmestyvä keskusteluohjelma, jossa MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä ja rikostoimittaja Pekka Lehtinen vaihtavat mielipiteitään rikos- ja oikeusalan ajankohtaisista aiheista ja toisinaan haastattelevat alan vaikuttajia.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.