Vinkit aikuiselle naiselle: Näin luot heleän trendimeikin kevääksi

Kevättä kohden mentäessä myös meikkirutiiniin kannattaa tehdä muutama oleellinen muutos. Lue vinkit trendikkääseen kevätmeikkiin, joka sopii erityisen hyvin aikuiselle naiselle.

Kansainvälinen meikkitaitelija Karim Sattar paljasti aiemmin MTV Lifestylelle, että vuoden 2016 kevätmeikin perustana toimivat kupari, vaaleat ruusunpunasävyt sekä kylmän pinkin sävyt. Kukkaissävyjä nähdään tänä keväänä jopa silmämeikissä, jossa käytetään rohkeasti vaaleanpunaisia pastellisävyjä. Aikuinen nainen hyödyntää trendiä sutimalla pastellisävyjä kynsilleen.

– Yksi kevään tärkeimmistä meikkitrendeistä on kaunis, heleän kuultava iho, vinkkaa Lumenen tiedottaja Misme Yrjölä.

– Tällainen lopputulos saadaan kosteuttamalla iho huolellisesti ja valitsemalla kevyt, kosteuttava meikkivoide – tämä  on erinomainen valinta myös ikääntyvälle, kuivalle iholle, sillä paksummat meikkivoiteet saattavat kerääntyä ihon juonteisiin.

Aikuinen nainen panostaa siis huoliteltuun meikkipohjaan. Talvisin valitsemme usein hieman paksumman ja peittävämmän meikkivoiteen, mutta kevääksi kannattaa viimeistään hankkia meikkipussiin myös ohut, kosteuttava meikkivoide. Myös moneen taipuva BB-voide tai sävyttävä kosteusvoide toimivat kauniin, heleän meikkipohjan perustana. Huulipunatkin on syytä unohtaa täksi kevääksi.

– Huulikiilto tekee tänä keväänä paluun. Pitkän huulipunakauden jälkeen huulille lisätään heleää kiiltoa ja aavistus sävyä huulikiilloilla ja -öljyillä, Yrjölä ohjeistaa.

Näin luot täydellisen kevätmeikin aikuiselle naiselle:

  1. Ennen meikin levitystä iho kannattaa kosteuttaa huolellisesti. Meikki levittyy kauniimmin kosteutetulle iholle. Jos ulkoilet paljon, valitse suojakertoimellinen päivävoide.
  2. Myös meikkivoiteen joukkoon voi sekoittaa pari tippaa kosteuttavaa seerumia tai kosteusvoidetta. Näin saadaan myös peittävä, paksu meikkivoide käyttöön kevääksi.
  3. Panosta kulmakarvojen muotoiluun. Kauniit kulmat luovat kehyksen kasvoille ja tekevät aina ilmeestä raikkaan ja huolitellun.
  4. Viimeistele meikki tuuheuttavalla ripsivärillä.
  5. Valitse huulille kosteuttava huulituote, joka hoitaa talven kuivattamia huulia.

Vinkit antoi Lumenen tiedottaja Misme Yrjölä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja