Vilttiketju antoi pyyhkeitä Jari-Matti Latvalalle rallikauden avauksesta: "Tuollaisissa paikoissa pitäisi venyä"

Jari-Matti Latvalan kauden avaukselle pyyhkeitä Vilttiketjussa –"Noissa paikoissa pitäisi venyä" 15:32
Videolla Huomenta Suomen Vilttiketjun keskustelu.

Huomenta Suomen Vilttiketju nosti esiin Jari-Matti Latvalan pettymykseen päättyneen rallin MM-sarjan avauskisan Montre Carlossa. Lisäksi Vilttiketju keskusteli Viveca Lindforsin hienosta MM-pronssista ja Jussi Jokisen tulosta Oulun Kärppiin. 

Sebastian Ogier juhli Monte Carlon voittoa, kun Jari-Matti Latvala joutui tyytymään viidenteen sijaan. Latvala sai pyyhkeitä tallipäällilköltään Tommi Mäkiseltä

Huomenta Suomen Vilttiketjukaan ei kohdellut Latvalaa silkkihansikkain. Pitkän urheilutoimittajan uran tehnyt Laura Ruohola muistutti, että Sebastien Loeb on ollut sivussa kuvioista, mutta hän livahti silti edelle. 

– Tuollaisissa paikoissa pitäisi venyä. Ymmärrän Tommin kommentin, sillä hän itse pani tuollaisessa paikassa viimeisen vaihteen päälle, Ruohola sanoi. 

Toimittaja-tuottaja Timo Kunnari muistutti, että Mäkinen oli ylipäätään huonolla tuulella viikonlopun aikana. Mäkinen antoi pyyhkeitä Latvalan lisäksi rallijärjestäjille ja FIA:lle. 

– Pitää kuitenkin muistaa, että tämä oli vasta kauden avausralli. Kaikilla on paineet, ja Monte Carlo on erikoinen ralli, Kunnari sanoi. 

Ex-pikaluistelija Mika Poutala muistutti urheilijan henkisestä puolesta. 

– Latvala otti epäonnistumisen omaan piikkiinsä ja uskalsi myöntää virheensä. Se on hieno piirre. 

Kunnari liputtaa rallin MM-sarjassa vahvasti Ott Tänakin puolesta. 

– Hän voittaa mestaruuden ja Toyota merkkimestaruuden, Kunnari paalutti. 

Lue myös:

    Uusimmat