Villi tulevaisuuden skenaario: kaksi Schumacheria jälleen formula ykkösiin? – "Siistiä"

Moottoriurheilupiireissä on noussut ilmoille skenaario, että formula ykkösissä voisi ajaa tulevaisuudessa jälleen kaksi Schumacheria. Michael Schumacherin pitkäaikainen manageri Willi Weber herkuttelee ajatuksella.

Ilmeisin nimi on seitsenkertaisen maailmanmestarin Michael Schumacherin poika Mick Schumacher, 21, joka on jo ajanut F1-testejä. Keskusteluihin on ponnahtanut kuitenkin mukaan myös Michaelin veljen Ralf Schumacherin poika David Schumacher, 18.

David Schumacher on ajanut viime vuosina useissa eri sarjoissa. Hän muun muassa sijoittui viime vuonna neljänneksi Formula Regional European Championship -sarjan kokonaistilanteessa.

David Schumacher nähtiin myös F1:n viimeisimmässä virtuaalikisassa Racing Pointilla. Willi Weberiltä kysyttiin, unelmoiko hän tulevaisuudessa kahden uuden Schumacherin kaksintaistoista F1-sarjassa.

– Kyllä, se olisi siistiä. Olisi hyvä kokea se. Pidän sormeni ristissä molempien puolesta. Olisin todella iloinen nähdessäni heidät pian radalla. Kaipaan moottoriurheilua, Weber sanoi saksalaisen Expressin haastattelussa.

Weber kertoo olevansa usein puhelinyhteydessä entiseen F1-kuskiin Ralf Schumacheriin.

– Hän sulki Michaelin vanhan kartingtiimin ja muutti takaisin Hallwangiin (Itävaltaan) Davidin kanssa. Hän keskittyy nyt formuloihin ja Davidin uraan, Carey kertoi.

Ralf Schumacher johtaa Saksan Formula 4 -sarjassa ajavaa US Racingia, joka solmi juuri tälle vuodelle kuskisopimuksen 16-vuotiaan suomalaislupaus Elias Seppäsen kanssa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja