Suomalaiskuljettajalle herkullinen formulasopimus – "En malttaisi odottaa"

16-vuotias suomalaislupaus Elias Seppänen on solminut kuskisopimuksen US Racingin kanssa Saksan Formula 4 -sarjan ajamisesta tänä vuonna.

– Yhteistyö tiimin kanssa toimii erittäin hyvin. Tykkäsin tiimistä heti alussa todella kovasti ja varmasti voin oppia paljon heidän avulla. Edellisvuoden Kaakkois-Aasian Formula 4 mestaruussarjan jälkeen olen iloinen saadessani aloittaa ensimmäisen kilpasarjan Euroopan mantereella, Seppänen sanoi tiedotteessa.

– Muuttuneen tilanteen vuoksi kauden aloitus on viivästynyt, enkä malttaisi odottaa takaisin auton rattiin pääsyä. Ajotuntumaa ylläpidetään simulaattoriajamisella ja virtuaalikisoja ajamalla.

US Racing on niittänyt menestystä ja voittanut Saksan F4-sarjassa kuljettajien mestaruuden sekä merkkimestaruuden vuosina 2015, 2018 ja 2019. Kahtena edelliskautena plakkariin on kertynyt myös tulokkaille jaettava rookie-mestaruus.

Tiimin johtajana toimii maineikas entinen F1-kuljettaja Ralf Schumacher.

– Meillä oli Eliaksen kanssa useita testipäiviä, jolloin hän näytti ja osoitti täyden potentiaalinsa. Elias on nopea kuljettaja, jolla on taito integroitua nopeasti tiimiin ja saada yhteistyö toimimaan. Nämä ominaisuudet ovat nuorelle kuljettajalle erittäin tärkeitä onnistuneen kauden saamiseksi, Schumacher kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja