Ville Peltonen tunteikkaana TV-kameroiden edessä – koronavastoinkäymiset purkaantuivat ryöppynä: "Turhauttavaa"

HIFK-päävalmentaja Ville Peltonen tunteikkaana – TPS-sarjalle huima loppu 1:59
Video: HIFK-päävalmentaja Ville Peltonen tunteikkaana – TPS-sarjalle huima loppu.

Jääkiekon SM-liigassa Helsingin IFK:n päävalmentaja Ville Peltonen palasi usean ottelun tauon jälkeen punapetojen penkin taakse, kun IFK pystyi siirtämään TPS-puolivälieräsarjan ratkaisua eteenpäin. Pelin jälkeen Peltonen oli tunteikkaana TV-kameroiden edessä.

Peltonen joutui sivuun IFK:n penkin takaa, kun hän sai koronatartunnan. Tiistaina hän oli kehissä, kun IFK oli pakkovoiton partaalla.

Intensiivinen ilta päättyi kotijoukkueen kannalta maukkaalla tavalla, kun Yohann Auvitu latasi kolmannen erän lopulla IFK:lle 3–2-maalin. Sen myötä HIFK tasoitti TPS-sarjan voitot lukemiin 3–3.

– Saimme erinomaisen startin. Hyvä lataus oli päällä ja pelasimme erittäin hyvän erän alkuun. Johdimme aivan ansaitusti. Toisessa erässä maltti vähän puuttui ja oma tekeminen ei ollut tarpeeksi laadukasta. TPS sai sitä kautta otetta itselleen. Usein näissä on vähän kaikenlaista draamankaarta. Hieno taistelu meiltä, sitkeää tekemistä, Peltonen hehkutti.

Peltosen paluuiltama huipentui huikealla tavalla. Sen jälkeen IFK-luotsi asteli tunteikkaana haastatteluseinämälle.

Sillä hetkellä purkaantui koronahaasteiden luomaa tunnetta.

– Oli vaikeaa ja turhauttavaa, Peltonen myöntää MTV Urheilulle koronapoissaolostaan.

– Iso kiitos joukkueelle. Meillä on ollut pelaajia tai valmentajia poissa ja muut ovat nostaneet tasoaan. Tuo on vain tiivistänyt meidän porukkaamme. Mieltä lämmittää.

– Upeaa olla takaisin. Tässä ehti olla aika pitkään etänä. Jääkiekkoa parhaimmillaan nämä pudotuspelit. Yleisö upeasti mukana – fantastinen kiekkoilta. Ja vielä kun voitettiin, niin saatiin sitä, mitä haimme, Peltonen hehkutti.

HIFK:n ja TPS:n sarja huipentuu keskiviikkona Turussa. Voitolla välieriin, tappiolla kesälomille. Hyvin yksinkertaista.

– Meidän pitää säilyttää hyvä maltti pelissä ja pelata sitä meidän omaa peliämme. Kova työ on taas edessä. Ollaan siihen valmiina. Se tähän pudotuspeleihin kuuluu, että miten selviää vastoinkäymisistä ja miten pystyy koko ajan kehittämään prosessia ja valmistautumaan aina seuraavaan otteluun, Peltonen perkasi.

Lue myös:

    Uusimmat