Viivi Suominen jättää Suomen: Muutto miehen luo Kaliforniaan

Missikisoista tuttu kaunotar on innoissaan siitä, että pääsee vihdoin asumaan aviomiehensä luo.

Vuoden 2012 Miss Suomen toinen perintöprinsessa, mallina ja juontajana työskentelevä Viivi Suominen, 26, meni viime helmikuussa naimisiin moottoriurheilija Markus Niemelän, 29, kanssa. Markus asuu Yhdysvalliossa, Kalifornian Santa Barbarassa, kahden tunnin ajomatkan päässä Los Angelesista.

Nyt myös Viivi on muuttamassa pysyvästi rapakon taakse.

– Ensi viikolla on muutto ja kyllä tätä on odotettukin. Kämpästä on jo luovuttu, mutta pakkaaminen on aika vaiheessa vielä, MTV3.fin tavoittama Viivi kertoo.

Hän aikoo etsiä Kaliforniasta mallin töitä ja on myös avoin erilaisille työmahdollisuuksille.

– Aluksi olen kolmen kuukauden turistiviisumilla ja laitan hakuun mallin töihin oikeuttavan viisumin. Se on muistaakseni voimassa 2-3 vuotta kerrallaan. Varmasti siellä on vielä enemmän työmahdollisuuksia. Sen näkee tarkemmin sitten paikan päällä, Viivi miettii.

Vaikka tuore aviopari pääsee nyt vihdoin asumaan saman katon alle, perheenlisäys ei vielä tässä vaiheessa ole Viivin mukaan suunnitelmissa.

– Sellaista ei olla vielä mietitty. Pitää nyt ensin kotiutua ja harjoitella uudessa maassa asumista, hän nauraa.

Viimeisen viikkonsa Suomessa Viivi Suominen viettää kotikonnuillaan Raumalla.

– Tulin tänne perhettä tapaamaan ja toin samalla ylimääräisiä tavaroita tänne nyt ainakin aluksi säilöön. Viikonloppuna täällä on vanhan ystäväni häät, joten pääsen vielä tapaamaan täkäläisiä kavereita, hän iloitsee.

(MTV3 – KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat