Viisujen ennakkosuosikki Måns pelkää: Ruotsiin jo kyllästytty

Euroviisujen voittajaksi on ennakkoon povattu Ruotsin edustajaa Måns Zelmerlöwiä.

Expressen-lehti uutisoi viisujen ennakkosuosikin mietteistä ennen torstain semifinaalia. Ruotsia viisuissa edustava Måns Zelmerlöw kilpailee torstain toisessa semifinaalissa kappaleellaan Heroes.

Måns on nostettu näyttävästi ennakkosuosikkien joukkoon, joten laulajan tuskin tarvitsee juuri jännittää semifinaalia. Lehden ennakkohaastattelussa hän kuitenkin miettii tilannettaan.

– On olemassa riski, että ihmiset ovat kyllästyneet Ruotsiin, Måns toteaa viitaten maan viisumenestykseen.

Ruotsi voitti euroviisut viimeksi vuonna 2012. Tuolloin maata edusti Loreen kappaleellaan Euphoria. Viime vuosina maa on ollut näyttävästi mukana kärkikahinoissa. Viime vuoden edustaja Sanna Nielsen nappasi kolmannen sijan ja kolmanneksi sijoittui myös Eric Saade vuonna 2011.

– Ruotsi on viime vuosina sijoittunut niin hyvin viisuissa. Niinpä on riskinsä, että yleisö haluaa antaa äänensä jollekin muulle maalle.

Lehti uskookin Månsin voiton tiellä olevan kaksi uhkaa: Kateus ja Venäjä. Venäjän Polina Gagarinan kappale A million voices kuuluu nimittäin myös ennakkosuosikkien joukkoon. Venäjä selvitti tiensä finaaliin tiistain ensimmäisessä semifinaalissa. Toinen semifinaali ja Ruotsin näytön paikka on edessä torstaina.

Suomea edustanut punk-bändi Pertti Kurikan Nimipäivät karsiutui tiistai-illan semifinaalissa.

Lue myös:

    Uusimmat