Euroviisujen voittajasuosikki on ylpeä vantaalainen Jere – Käärijä kertoi MTV:lle, onko kansainvälinen huomio saanut puntit tutisemaan

4:51
Katso, miltä Jeren kotikulmilla näyttää.

Jalkauduimme viisuedustaja Käärijän kanssa Vantaan kaduille, jonka merkitys osana artistin identiteettiä ei himmene.

Artisti Käärijä, oikealta nimeltään Jere Pöyhönen, voitti kaksi viikkoa sitten 25. helmikuuta Uuden Musiikin Kilpailun ja aloitti täyden valmistautumisen Euroviisuihin Suomen edustajana. Euroviisut kisataan toukokuussa Liverpoolissa. Jalkauduimme artistin kanssa hänen kotipaikkakuntansa Vantaan kaduille, jota Käärijä haluaa vahvasti edustaa. Kysyimme, mitä Vantaa oikeasti merkitsee vantaalaiselle Jerelle, kun ollaan Vantaalla. 

– Kyllä mä yleensä kannan sitä vantaalaisuutta ylpeänä, kun se on vähän semmoinen aihe myös jengille, että he häpeävät sitä, mutta kyllä mä haluan olla rohkeasti se iloinen vantaalainen ja ylpeä siitä.

Pöly UMK-voiton jälkeen on hieman laskeutunut kotimaan kamaralla parissa viikossa, mutta Suomen Euroviisuedustaja on huomioitu poikkeuksellisen isosti kansainvälisissä viisupiireissä. Käärijän mukaan tähän mennessä hän ei ole vielä ottanut asiasta paineita. 

– Veikkaan, että ehkä niitä tulee myöhemmin. Pyrin keskittymään vaan siihen omaan tekemiseen ja olla ajattelematta, että tässä ollaan jotain suosikkeja tai muuta. Tehdään sitä samaa duunia, mitä UMK:ssakin ja pistetään sitten muut maat kyykkyyn. 

Videolla Käärijä kertoo, mitä kuuluu hänen huomiota herättäneelle englanninkielen taidolleen ja mitä aikoo tehdä, jos todella voittaa Euroviisut. Lisäksi artisti paljastaa, mikä yllätti UMK-voiton jälkeisessä rumbassa sekä mitä ajatuksia hänellä on sometiliinsä liittyvästä kohusta. Katso haastattelu kokonaisuudessaan yltä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja