Viisi lasta synnyttänyt Brenda jakoi ihastuttavan rehelliset kuvat vatsastaan

Työpistejumpalla keskivartalo kuosiin tehokkaasti – muutamassa minuutissa! 0:49
Tässä helppo työpistejumppa keskivartalolle!

Brenda syleilee vartaloaan ja kannustaa muitakin samaan. Käsittämätöntä kyllä, kaikkia naisen aidot kuvat eivät miellyttäneet.

Viiden lapsen äiti Brenda jakoi ihastuttavan aidot kuvat vatsastaan Instagramissa. Valitettavasti kaikki eivät kuvia ymmärtäneet. Otoksissaan Brenda syleilee vartaloaan ja kannustaa muitakin samaan.

"Totuus on, että kehoni on vahva ja kaunis"

Erään kuvistaan hän otti kolmen kuukauden kuluttua synnytyksestään. Hän ei pitänyt kehonsa ulkonäöstä.

– Olin keskittynyt tunteisiini, en todellisuuteen. Totuus on, että kehoni on vahva ja kaunis. Ja niin on sinunkin, Brenda sanoo.

– Otin tämän kuvan muistuttaakseni itseäni siitä, ettei sillä, miltä kehomme näyttävät juuri nyt, ole väliä – on aika juhlistaa omaa kauneuttamme!

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Sai vihapostia vatsansa vuoksi

Myöhemmin Brenda joutui julkaisemaan toisen kuvan: hän oli saanut vihapostia otoksesta, jossa hänen vatsansa näkyy. Brenda ei kuitenkaan pelästynyt nettikiusaajia, vaan päätti alkaa jakaa kehoilosanomaansa entistä lujempaan ääneen.

Hän huomauttaa kyllä tietävänsä, että hänen vatsansa on raskausarpien peitossa

– Kehoni on uskomaton. Kehoni on kaunis. Kehoni on voimakas. Kehoni pystyy. Kehoni teki minusta äidin. Kehoni kasvatti sisällään ihmisen. Sitä etuoikeutta kaikilla ei ole, Brenda kuvaa.

– Vaikka yhteiskunta haluaakin ruudun takaa merkitä meidät viallisiksi, olen täällä muistuttamassa itseäni ja kaikkia teitä, että lapsillemme me olemme täydellisiä.

Lapselle oma vanhempi on aina täydellinen

Brenda muistuttaa, että lapsi näkee vanhempansa aitona eikä välitä raskausarvista tai rypyistä.

– Lapset näkevät meidät sellaisina kuin oikeasti olemme. He tuntevat sydämemme ja rakastavat meitä ehdoitta. Se on ainoa asia, jolla on merkitystä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Auttoi muita rakastamaan vartaloitaan

Brenda kertoo yllättyneensä siitä, että moni pitää häntä "inspiroivana". Hän ei uskonut, että voisi kuvillaan vaikuttaa.

– Saan lukea viestejä siitä, että olen auttanut ihmisiä rakastamaan vatsojaan enemmän, että olen auttanut heitä näkemään itsensä kauniina ja arvokkaina... Se saa nöyräksi. Minkä etuoikeuden olettekaan antaneet minulle!

Lähteet: Instagram.com

Lue myös:

    Uusimmat