Viisi kummaa konstia selluliittia vastaan

Taistelussa selluliittia vastaan kaikki keinot ovat sallittuja!

Dailymakeover.com vakuuttaa, että seuraavat kummallisilta kuulostavat konstit auttavat kurittamaan selluliittia.

Kurkku

Kurkku tekee hyvää niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Vitamiinipitoinen vihannes kosteuttaa tehokkaasti, ja sen sisältämät ainesosat voivat auttaa kiinteyttämään ihoa. Kurkkusiivuja kannattaa siis levittää muullekin kuin silmänympärysiholle!

Kahvilla kuoriminen

Kofeiini saa verisuonet laajenemaan ja siten auttaa ihon kudoksia kiinteytymään. Kuorinta puolestaan ylipäänsä tehostaa verenkiertoa ja auttaa hoitamaan selluliittia.

Oman kahvikuorinnan tekeminen on helppoa. Sekoita kuivia kahvinpuruja esimerkiksi oliivi- tai manteliöljyyn, ja kuorinta-aine on valmis!

Merileväkylvyt

Thalassoterapia yhdistää kuuman veden ja merilevän, joko kylvyssä tai kääreissä. Merilevää käytetään selluliitin hoidossa sen jodipitoisuuden vuoksi. Jodi tehostaa kilpirauhasen toimintaa ja verenkiertoa paikallisesti.

Hevoskastanjauute

Hevoskastanjauutteen sanotaan tehostavan verenkiertoa, laskevan turvotusta ja vahvistavan verisuonia. Vaikutuksista on hyötyä myös selluliitin hoidossa.

Gelatiini

Tämä kuulostaa kummalta, mutta gelatiini lisää kollageenin tuotantoa. Hyytelöiden nauttimisesta voi siis olla apua hyllyvän selluliitin ehkäisyssä.

Lähde DailyMakeOver.com

Lue myös:

    Uusimmat