Viinipulloja ja pehmoleluja – ovatko nämä erikoisimmat ideat joulukuuseksi?

Unohda valoköynnökset ja iänikuiset pallot! Tänä vuonna joulukuusi on kaikkea muuta kuin perinteinen. 

Näyttääkö perheesi joulukuusi samalta vuodesta toiseen? Koristeet kannattaa jättää tänä vuonna varastoon ja kuuset metsään, sillä joulupuun ei aina tarvitse tarkoittaa perinteistä mallia. Kuusen voi nimittäin koota vaikkapa kirjoista tai tyhjistä viinipulloista. Tällä tavalla sinun ei tarvitse olla huolissaan myöskään varisevista neulasista. 

Inspiroidu näistä huikeista joulukuusista ja rakenna itse omasi! 

Kirjakuusi

Joulukuusi rakentuu helposti kirjahyllyssä lojuvista kirjoista. Tämä idea kannattaa hyödyntää, jos et halua olohuoneeseensa neulasia tai kuusen hankkiminen ei muuten vain innosta. Ja mikä parasta, rakennusaineet löytyvät jo valmiiksi kotoasi! 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Seinäkoriste

Erityisesti pieniin asuntoihin kuusen hankkiminen on mahdotonta. Mutta kuka käskee sijoittaa kuusen lattialle? Omalaatuisen kuusikoristeen voi nimittäin ripustaa myös seinälle. Näin yksinkertaisesti voit luoda joulutunnelmaa myös pieneen kotiin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pehmolelukuusi

Joulukuusen koristeet ovat usein kalliita, ja eivätkä säily kovin hyvin seuraavaan vuoteen. Varsinkaan lapsiperheissä. Koristeiden takia ei kannata potea stressiä, sillä kuuseen voi ripustaa lähes mitä tahansa. Kokeile esimerkiksi pehmoleluja. Värikkäiden pehmolelujen ansiosta olohuonettasi koristaa varsin omaperäinen kuusi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pullokuusi

Jos viini on intohimosi, nurkissasi lojuu varmasti ylimääräisiä viinipulloja. Niitä ei kannata palauttaa, sillä tyhjistä pulloista saa rakennettua näyttävän kuusen. Tämä kuusi vaatii hieman taitoa ja kylmiä hermoja, sillä et varmastikaan halua viettää joulua lasinsirpaleita keräillen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tikapuukuusi

Tämä idea kertoo uudelleen sen, että kuusen ei tarvitse aina olla oikea puu. Tikkaiden alle ripustetut joulukoristeet ajavat lähes saman asian, ja mikä parasta, tämän kuusen alle mahtuu useampikin lahja. 

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Lähde: Instagram

Lue myös:

    Uusimmat